MØT TEGNINGEN –LILLY

Ahh, herregud så sengeliggende jeg er!! Haha, jeg har seriøst runda Netflix, Viaplay og HBO de siste dagene. Det å trekke visdomstann var ikke akkurat vondt, noe jeg var helt sikker på at det var. Det som derimot var vondt var bedøvelses sprøytene. Fytttiiii katta. Jeg har sprøyteskrekk fra før av, men gud det føltes ut som om noen var inne i sjela mi haha. Har gått på smertestillende de siste dagene, og ser nå ut som et hovent hamster. Håper det går over snart slik at jeg får laget litt content til dere nå før jul. Har veeeldig lyst til å vise dere klesskolleksjonen min på Youtube!

...

Men, jeg må fortelle dere om det nye bildet mitt. Det var kjærlighet ved første blikk. Helt på ekte. Haha, jeg så den og måtte ha den. Lilly, som hun heter er en vakker tegning på et veldig skjørt papir. Tegneren er moren til søte Anna Edwin, også kjent som Annais og det var også på Anna sin Insta jeg oppdaget tegningene til moren. Jeg var helt oppslukt i det jeg så de. Nå har hun også begynt å selge print!! Så denne tegningen kan faktisk også dere kjøpe på print i både A3 og A2 printet på 100% bomull som gir en veldig fin matt finish. Jeg har faktisk hatt dette en stund, men ikke hengt det opp da jeg har manglet en fin ramme å ramme det inn i. Når jeg fant en på Clas Ohlson i gull dro jeg hjem å hengte det opp med en gang.

Tegningene hennes kan dere sjekke ut: HER (jeg har lyst på alle sammen!)

6 Responses to NOE HELT SPESIELT

  1. Åhh jeg tror jeg også må trekke visdomstannen min på den venstre, nederste side.. det er så hovent og vondt! Hvorfor måtte du trekke om jeg tør spørre?

    • det gjorde bare vondt, så dro for å sjekke det, og da hadde jeg infeksjon og måtte på antibiotika! Så lurt å dra om det gjør vondt!! <3

  2. Hei Anniken. Så fint du har fått det hjemme hos deg. Mulig du har skrevet dette på bloggen før, men hvilken malingstype og farge har du på veggene? Veldig fint!!

Leave a reply