MIN STORE FAVORITT NÅR JEG LESER

Som dere vet er jeg stor fan av lesebrettet Letto som jeg nå har hatt med meg overalt i snart et helt år! Det er rett og slett genialt, og det jeg kanskje liker aller aller best er hvordan jeg kan stille inn lyset. Det er det samme om jeg ligger i sengen uten nattbordslampe, er på flyet, bussen, toget eller bare sitter hjemme i sofaen – jeg kan stille på lyset! Du kan lett logge deg på wifi for å gå inn i nettshoppen å handle alle mulige bøker. Nå har Adlibris tilbud på årets nye bøker av Jojo Moyes “jenta som ble igjen – HER og “fremdeles meg – HER til kun 149 kroner. Har du ikke lest noen av bøkene til Jojo Moyes har du virkelig gått glipp av noe stort, og kunsten hennes er virkelig å skrive. Når jeg signerte boken min i Fredrikstad sto kusinen min å siklet på den nyeste av de, og tok den med seg hjem. Noe som førte til at jeg ble like nysgjerrig selv. Adlibris har også backlisttilbud på Moyes bøker til kun 69 kroner! En hyggelig julegave til lesehesten i familien!

Letto lesebrett har forskjellige lysstyrker som gjør det enkelt uansett hvilket miljø du er i.

“Jenta som ble igjen” er en ny roman fra Jojo Moyes som vil bli i hjertet ditt lenge etter at du har lest siste side. Jojo har bergtatt en hel verden med bøkene sine, og denne gangen har hun skrevet en fortelling som foregår delvis i Frankrike under 1. verdenskrig, og delvis i nåtidens London. Dagbladet skriver at boken har samme driv som en god krim, og VG triller også terningkast 5 og skriver “Mesterlig! Jojo Moyes tar nesten pusten fra leseren”

VINN EN ADVENTSKALENDER:

Sjekk mitt siste Instagram bilde for en liten Giveaway!

5 Responses to STORT E-BOKSTILBUD!

Leave a reply