ANNONSE

Lett, minimalistisk og stilfullt design

Jeg er glad i klokker og har hatt flere klokker fra Daniel Wellington opp igjennom årene. Jeg tror faktisk det var min første klokke, rosegull og skinnreim. Det er fint å ta med seg noen få minner sammen med årene, og denne klokken vekker spesielle situasjoner eller følelser for meg. Daniel Wellington har nå kommet med en helt ny kolleksjon som akkurat har blitt lansert. Dette er deres første 32mm klokke, og den er super lett! Navnet passer stilen da de kalles “mesh” reim. Det er viktig for meg at ting er minimalistisk og jeg har alltid elsket de små detaljene som gjør de store endringene. Smykker og tilbehør er et must! Noen har også kansje fått med seg at Kendall Jenner er deres nye frontfigur? I love her! Som flere vet er jeg en skikkelig copycat når det gjelder dama, og digger at hun bruker Daniel Wellington sine klokker. Nytt og fresht med andre ord! Ps: de sender worldwide!

Jeg har også en liten rabattkode til dere på hele 15%, "ANNIJOR" denne gjelder ALLE varer og så klart den nye kolleksjonen!
 Klokkene finner du: HER

4 Responses to NY KLOKKE FRA DANIEL WELLINGTON!

 1. Hei!
  Dette har ikke noe med innlegget du skrev å gjøre, men det var noe jeg følte for å si.
  Igår var jeg med en god kompis av meg, og da jeg tilfeldigvis gikk gjennom Instagram så kom det opp et bilde av deg. Da sier kompisen min “d er jo hun der som er sammen med han Anders gran” også forteller han videre at han for to/tre år siden hadde møtt må Anders hvor Anders hadde mishandlet en liten hund, sparket den og kastet den inn i en bil. Og kompisen min hadde løpt bort og sagt han måtte stoppe dette, da hadde Anders tatt han rundt halsen og sagt noe sånn som “hva skal du gjøre med det?” Og kompisen min trakk seg unna og turte ikke gjøre noe mer, men han så kjæresten din åpenbart mishandle en liten hund. Jeg ble veldig sjokkert da jeg fikk vite det fordi jeg har lest bloggen din så lenge og ikke tenkt at det er den typen gutt du faller for. Jeg har tidligere hørt litt greier som Anders, men verken kjenner han eller har møtt han (jeg er selv fra bergen), men å mishandle en liten hund går langt over grensen for hva man skal tolerere.
  Jeg var litt skeptisk da han sa dette og tenkte at kanskje han forvekslet dem, men da han sa at hunden var liten, svart og med lange ører så ble jeg litt skuffet, i og med at Anders har et bilde av en hund på sin Instagram som passer akkurat denne beskrivingen, og kompisen min vet at det var Anders han så og er overbevist om at det er en av disse hundene på Instagram som ble mishandlet.
  Jeg sier ikke dette for å være slem, jeg kommenterer vanligvis aldri blogger, men jeg ble så sjokkert da jeg hørte dette fordi han tross alt er sammen med blogger som jeg har enorm respekt for. Jeg vet ikke helt hva formålet med denne kommentaren er, men jeg vil være bare at du skal vite hvem Anders er og hva han har gjort i fortiden. Ikke bli blind Anniken, ikke gjør den feilen igjen.
  Jeg skjønner godt hvis du blir skeptisk, men fordi dette er en noe jeg har hørt fra en annen og vi er fra bergen også så vil ikke jeg lage noe trøbbel. For alt jeg vet kan dette ha vært en stor misforståelse, men Anders har vell en form for forklaring på hvorfor han har gjort dette..
  Og igjen, dette er ikke ment frekt eller for å skape dårlig stemning, men jeg vet jeg hadde hatt lyst å vite det hvis det gikk rykter om at kjæresten min hadde mishandlet dyr.

  • Heidu, her tror jeg det er en stor misforståelse her haha.. Hunden heter Pia og hun er avlivet nå pga av at hun utrykket sinne og glede på samme måte. Anders husker faktisk situasjonen du prater om her, og fortalte det gledelig til meg. Pia, hunden glefset til en gammel mann. Anders ga huden et lite klasp som jeg forstår, og Pia pep. Som alle hunder gjør når de får kjeft om at dette ikke er greit. En fyr hadde kommet bort og blandet seg. Trodde at Anders hadde vært slem med hunden, og Anders sa også ja til at han tok tak i kompisen din. Der fikk jeg litt sjokk også, men Anders er så glad i dyr. At har noen anklaget han for noe annet tror jeg han tenner på alle plugger haha. Forsvarer ikke at han gjorde det, men vi snakker om verdens største dyreelsker her. Jeg får han ikke vekk fra hunder, katter eller hvor mye penger han bruker på hundemat til gatehunder. Hadde vi skaffet oss hund er det adios med meg for å seia det slik. Er nok alltid sånn at det er to sider av en sak, MEN takk for at du sier i fra!! haha <3

Leave a reply