SURF & STAY BINGIN BEACH

For et fantastisk sted! De to siste nettene har jeg og Anders bodd på stranden, Bingin Beach for å være helt korrekt. Jeg fant en liten perle på Airbnb, igjen.. Haha, og elsket det! Det var enda vakrere i virkeligheten. Maten, servicen, rommet og stedet var tipp topp tommel opp. En avslappet stemning, hyggelige mennesker og en vakker utsikt. Det hele var nesten surrealistisk. Vi prøver å kose oss så mye som mulig, selvom jeg føler jeg gjør i overkant mye jobb. Alt må dokumenteres, skrives om og ta bilder av. Det må være lyst, og viktigst av alt… Jeg må ha Wifi som fungerer. Det er ikke alltid like lett har jeg funnet ut, så ting tar litt ekstra tid enn det burde. Blæ, tror vi har fått solt oss.. En dag? Jeg klarte også å sovne i den lille hengekøyen som dere ser på bildene og en liten del av meg forble i solen. Jeg våknet i solbrent panikk for å si det mildt. Så min venstre side er rød som en tomat og brenner like mye som det også ser ut som. Haha, er det mulig. Dette var rett etter jeg hadde ligget i solen i flere timer og smurt meg godt. Så jeg tok meg en dusj med bodylotion og vips smellrød på gud vet hvor kort tid. Etter dette sovnet både jeg og Anders klokken 5! Jepp, du leste riktig. Vi våknet igjen klokken 5 på morgningen og var lys våkne. Da hadde vi sovet i hva da? 12 timer? Fått nok søvn på en stund for å seia det slik… Nå skal vi bytte sted å bo og forflytte oss til enda en villa! Badedrakten  er utsolgt, lignende finner dere HER (affiliate)

Sun Surf and Stay finner dere: HER / Badedrakten er utsolgt, lignende finner dere: HER (affiliate)

19 Responses to VI BOR PÅ STRANDEN!!

 1. Hei hei, jeg lurte på hvor du har kjøpt den rosa, blomstrete kjolen din fra love and lemons? Den er så utrolig fin!
  Du er fantastisk forresten, stå på videre og kos deg masse på tur <3

 2. Det virker som du er utrolig god på å finne fantastiske steder å bo når du er ute reiser! Jeg vet hvem jeg skal kontakte neste gang jeg skal ut på reise, haha! 😀 Dette stedet ser helt nydelig ut! <3

 3. Så nettopp Bloggerne og lurer på om hun spåkona fikk noe informasjon om deg før hun spådde deg? Hvis ikke er det egentlig sjukt creepy at hun nevne eksen din «M» av alle bokstavene i alfabetet liksom. Haha, ble litt satt ut

 4. Hei!
  Ville bare legge igjen en kommentar og fortelle deg at du har fått en ny leser i meg ass 🙂 Du virker som en helt konge person, og jeg liker virkelig det jeg har sett av deg på Sweatshop og Bloggerne! 🙂 Stå på videre!
  Jeg lurte på en ting da, hva skjer i forhold til arbeidet med Sweatshop? jobber dere fremdeles mot H&M eller med andre ting for å bedre forholdene for tekstilarbeideren? Kommer det en ny sesong 🙂

  Kos deg videre på tur <3

 5. Hehe, har sett alle dokumentarene du har anbefalt. Elsker de alle, har fått meg til å tenke så mye på alt i verden. Og ikke minst hvor urettferdig verden er. Elsker dokumentarer som får meg til å tenke, og som gir meg kunnskap.
  Så jeg bare lurte på om du hadde sett noen nye, eller gamle dokumentarer som du liker. Del det gjerne!
  Synes nemlig det er litt vanskelig å finne de bra selv, får alle fra deg egt hehe

  • Hei Anniken!
   Kunne du laget en video om hvordan du bruker Olympus-kameraet ditt? Har investert i et selv nå, og ønsker å lære meg å bruke det. Er en del videoer på youtube også, men ganske uoversiktelig. Har du noen å anbefale kanskje? Hvilke innstillinger du foretrekker og hvordan du stiller inn kameraet for å ta ulike bilder ute/inne? Hvilke linser trenger man? Det hadde vært interessant å lære av deg da du alltid tar så stilige bilder. Redigerer du bildene dine i kameraet også – eller gjør du det når du har overført bildene dine på telefonen? Eventuelt – hvilken app? En video med masse informasjon om akkurat dette hadde passet meg midt i blinken så fall! 🙂

 6. Hei Anniken. håper dere koser dere masse i paradiset, ser helt amazing ut!!
  Jeg så en episode av bloggerne der du snakket om en bok som sophie elise hadde anbefalt deg. Jeg lurer så fryktelig på hvilken bok dette var. Hva heter den? 🙂

 7. Dette, og du, ser fantastisk ut!
  Lurer på hva den boka du snakket om i en episode av bloggerne heter? 🙂

 8. Håper dere har en fin tur og får slappet av! Ser nydelig ut. Har fulgt med på bloggerne og lurer skikkelig på hvor den v-neck strikkede genseren din som er sånn drop shoulder er fra? 🙂 sykt fin

 9. Lo godt av deg i bloggerne på torsdag når du kom med den pappa-kommentaren 🙂 Synes du er grådig artig anniken, og jeg var minst like tullete og hadde 100 sånne type kommentarer da jeg var 20. Og det er bare 7-8 år siden, så jeg husker det 😉 Disse gamle 50 åringene som slenger drittkommentarer – de har nok blitt senile og glemt hvor tullete de var på den tiden desverre….

  Ønsker deg alt godt, og håper du hever deg over ekle kommentarer. Det beste med å være 20 i dag er at 20åringer SKJØNNER at hetsing på nett er idioti og smakløst… Stakkars 50 åringer, det er de som er dumme med bomull mellom øra….

  klem 🙂

Leave a reply