Soap and Glory, er en fresh, fryktløs og morsom britisk skjønnhetsserie som er utrolig kjent for sine effektive produkter innen ansikts og kroppspleie! Denne serien har jeg nå testet ut en stund og er SUPER fornøyd, her ser dere produktene:

Her ser dere kropps skrubben og body lotionen til «kittet» over. De lukter SUPER godt, haha nesten så jeg ville smake på de begge to. Poenget er at du bruker skrubben når du dusjer for å fjerne overflødig skitt og hud. Man føler seg utrolig ren og kroppen din føles myk og glatt. Mitt nye «must» i dusjen! Deretter påfører du kremen over hele kroppen for å tilføre fuktighet.

Denne har blitt min lille favoritt i vesken min, både på skolen, hjemme og på tur. Deilig å ha med seg en håndkrem overalt, lukter utrolig godt og inneholder marshmallows! Haha, det er det søtt er ikke det? 

Ett annet «must» jeg har i dusjen er denne dusj såpen! Denne bruker jeg før jeg påfører skrubben, man føler seg så ren! 

Så selvfølgelig denne body misten! Herregud som jeg elsker den. Denne har også blitt en veske favoritt som jeg har med meg overalt! Til og med på fest er denne super smart, aldri mer tørre legger! Spray litt på tørre områder og spør deg inn! Lukter også selvfølgelig like godt som det andre.

Okei, har du blank hud anbefaler jeg å prøve denne! Denne er for folk med litt fet til kombinert hud. Jeg har ett rart ansikt når det gjelder fuktighets fordelingen! Pannen, skinnene og haken min blir ofte blank, mens resten av ansiktet mitt er tørt. Derfor er denne helt super, skrubb deg i ansiktet med denne på morningen før du påfører krem og sminke! Skal love deg at dagen blir enklere for dere med blank hud.

Her kan dere se de bittesmå sukker kornene som er brukt!

Så tilslutt disse sminkeserviettene! Utrolig effektive og fjerner sminken din! Disse lukter en blanding av fersken og frukt, er så utrolig behagelig å bruke! Haha, har faktisk hatt flere venniner som har dyttet nesten sin oppi denne og vært overraskende positive!

Du finner alt på Boots apotek: HER

«At Soap & Glory we believe you shouldn´t have to spend an arm and a leg to moisturize one. We offer «feel-good» beauty products that are affordable, fashionable and most of all fun. We don´t take ourselves too seriously and have a very strong aesthetic and tone, which we maintain in everything we do«

Har du lyst til å vinne ALLE disse produktene? Da må du like dette innlegget og skrive i kommentarfeltet at dere har gjort det! (Husk mail!)
Jeg trekker hele 4 vinnere! 3 fra kommentarfeltet og 1 fra Instagram! Vil du delta der må du legge ut ett bilde med #soapandglory #bootsapotek #annijor

LYKKE TIL! 

//Sponset

-A9

299 Responses to Nye favoritter fra BOOTS!

 1. Heihei! Nå har jeg likt innlegget. Elsker at du har så mange bra konkurranser på bloggen din, du er så snill. Har prøvd body lotionen før og elsket den! Hadde blitt utrolig glad om jeg hadde vunnet.

  Ida (ida.kronborg@gmail.com)

 2. Har likt innlegget 🙂

  Mizz_andrea_@hotmail.com

  Har alltid hatt lyst til og prøve noe fra dette merket, har lest på bloggen din at du har eksem, noe jeg også har som jeg er født med og lurer på om disse kremene kan hjelpe med og få fuktigere hud og at den ikke er så tørr.

 3. har likt!! 😉 produktene ser kjempebra ut, jeg sliter med BLANK hud hver dag :/ hadde vært helt sykt gøy om jeg vant, jeg trenger de tingene<3

 4. Har likt<3 åhh, jeg trenger de tingene, produktene ser kjempebra ut!! jeg sliter med blank hud hver dag :/ hadde vært sykt gøy om jeg vant<3

 5. Jeg har likt! 🙂

  Elsker forresten hvordan du beskriver følelsene dine. Veeldig mange der ute som som har den samme «høstdepresjonen». Den er absolutt ikke lett å forklare, gråten kommer og går, det samme med lykken, men det går nesten ikke ann å forklare hvorfor. Men høstdepresjonen er ikke uutholdelig! Den er faktisk grei i forhold til vinterdepresjonen…

  🙂

Leave a reply