Nye innkjøp!Nye innkjøp!
Rett før jeg dro til Spania stakk jeg en tur innom Louies Vuitton i Oslo på jakt etter en ny lommebok. Jeg ville ha en liten, fresh og praktisk liten sak og det fant jeg! Perfekt i størrelse, og med en litt annerledes farge en sort. Er så innmari typisk meg å ta en safe farge, så det ble deilig med litt farge. Så fikk jeg også «navnet» mitt på den, så den må nok bli hos meg for alltid.

Nye innkjøp!Nye innkjøp!Nye innkjøp!Så fikk jeg fylt på med litt rense produkter til huden min. Tax free er ikke en dum ting, så endeeelig. Har begynt å gå tom for disse produktene og det gir meg panikk i seg selv. «Sensai sin cleansing cream» er en mild og skånsom sminke fjerner som fjerner alt av sminken. Det lille av rester som blir igjen tar jeg bort med en bomullsdott og «lotion confort» fra Chanel. Dette matter også huden min ned før jeg tar på Biotherm sin ansiktsgel (ikke krem). Jeg har en ganske kombinert hud.. Fet i t-sonen, under nesen og på områder rundt øynene og resten er forsåvidt ganske tørt. Så uansett hvordan hud du har, er denne virkelig GOOD!

-A9

10 Responses to Nye innkjøp!

  1. Hei! Hva ga du for lommeboken? Tenker jeg drar nedom i morgen, men greit å vite sånn ca før man trår inn i en verden av ting verdt titusner

    • Har kvitteringen hjemme i Norge, kjøpte noe annet også.. Men det var rundt 1500-2000! <3

Leave a reply