Reklame – inneholder reklamelenker
English: Something new for my apartment

SOMETHING NEW IN MY APARTMENT

Kan aldri få nok, eller hva? Leiligheten min begynner virkelig å komme seg, og jeg vet… Jeg har noen ekte problemer når det gjelder dill dall. Jeg klarer ikke stoppe, og liker å ha mange ting. Merkelig nok er jeg en minimalist med mange ting. For det er rent, det stemmer og det blir faktisk veldig fint. Leiligheten ser helt nydelig ut om dagen, og nå mangler jeg kun et sidebord… så er jeg ferdig. For en stund hvertfall. Skal også pynte for første gang i år, nettopp fordi dette er min egen leilighet, så jeg føler pynten er “verdt det“. Jeg pynter på en måte ikke noen andres leilighet.. SÅ! Jeg har bestemt meg for å ha stjerne på soverommet og adventsstaker i begge vinduene i stua. Har ikke funnet noen enda da jeg gjerne vil ha spisse og ikke runde. Nå har jeg laget meg en stor kopp te (haha fin frue) og ser en halvveis julefilm. Såå er det Bloggerne shoot i morgen, så må prøve å legge meg tidlig. Skal prøve å ta noen bilder til dere! Snakkes søte.

// Can never get enough, or huh? My apartment really starts to become something, and I know … I have some real issues when it comes to this part.. Strange enough, I am a minimalist with many things. Because it’s clean, it’s correct and it’s actually very nice. The apartment looks beautiful these days, and now I only need a side table … then I’m done. For a while at least. I´m also decorating for christmas this year, just because this is my own apartment, so I feel that the decoration is “worth it”. Now I just made myself a big cup of tea (haha fine lady) with a christmas movie in the background. So, it’s the Blogger’s shoot tomorrow, so have to try to get up early. Will try to take some pictures for you! Talk to you soon sweeties // 

(annonselenke) Candle: HERE / Vase: HERE (on sale!)

(annonselenke) Bird candle: HERE

(annonselenke) Serving tray: HERE / Vase: HERE / Jar: HERE

(annonselenke) Oven mit: HERE

(annonselenke) Driving home for Xmas: HERE

(annonselenke) Kitchen timer: HERE

(annonselenke) Missoni towel: HERE

(annonselenke) Wok pan: HERE / Strainer: HERE

(annonselenke) Christmas star: HERE

6 Responses to NYE TING TIL LEILIGHETEN

Leave a reply