NYE POSTERS PÅ SOVEROMMET

Som dere nå har fått med dere har jeg jo kjøpt meg leilighet, og det å få opp noe på veggene har noe jeg har lengtet etter lenge. Spesielt på soverommet ønsket jeg et mykt og vakkert utrykk. Noe jeg kunne våkne opp å se på. Føle meg rolig. Føle at alt er i en slags harmoni rundt meg. Høres kanskje rart ut, men gud så mye det har å si. Det har så mye å si om du ser rett i en vegg, eller gjør rommet til noe litt varmere. Derfor plukket jeg meg ut noen posters fra Desenio, som jeg også har gjort før i andre leiligheter. De har et SUPER stort og BREDT utvalg av posters, og vil vel si at de har noe for enhver smak. Finner du ingenting du liker der, så vet jeg helt ærlig ikke om du kommer til å finne noe. Ikke nok med det, så har de rammer!! Før likte jeg bedre hvitt, kanskje gull. Men slik som alt, så forandrer man seg og for et par år tilbake hadde jeg aldri tenkt meg rammer av eik, men nå? Nå er det helt perfekt for en dus og naturlig vegg.
Er forresten mange som spør om hva slags farge jeg har på veggen, og det er fargen «hvit lin« fra jotun.

Alle posters og rammer kan dere finne: HER

Disse to vakre finner dere: HER & HER - rammene finner du: HER

EKSEMPEL – BYGGEVEGG FUNKSJON

Jeg vet ikke om så mange vet dette, men på Desenio sine sider kan man sette sammen bilder, rammer og postere for å se hvordan de passer sammen. Dette gjør at man kan få et inntrykk av hva som passer i hjemmet ditt og det er veldig realistisk! Synes dette er så fantastisk. Det gjorde det også mye enklere for meg å se hvilke bilder som passer sammen, og det er lettere å se det hele for seg på en helt annen måte. Må faktisk prøves!

Denne funksjonen kan dere sjekke ut enkelt: HER

Denne posteren kan dere finne: HER

FÅ 40% RABATT MELLOM 20-22 NOVEMBER

Sammen med Desenio har jeg også vært så heldig at jeg får lov til å dele ut en rabattkode til dere på hele 40%, koden er «ANNIJOR40»
(Koden gjelder ikke rammer eller handpicked-/Collaboration posters)

7 Responses to NYE BILDER PÅ SOVEROMMET

  1. Heisann, hvor er den krokodille-kroken du har på badet ditt fra? Klarer ikke å slutte å tenke på hvor kul den var 😀

  2. Hei, har ikke klart å slutte å tenke på vegglampe din. Hvor er den fra, eller vet du om et sted jeg kan finne en lignende?

Leave a reply