Som dere kanskje har fått med dere, spiser jeg ikke annet kjøtt enn viltkjøtt. Og i starten må jeg si at det var… lett. Akkurat det å få lov å beholde en kategori gjorde det veldig mye enklere for meg på middags fronten. Jeg ville uansett valgt reinsdyrbiff, istede for oksebiff. Samt elg når det gjelder kokekjøtt, supper, karbonader eller kjøttboller. Når andre spiser biff, spiser jeg reinsdyr, og bruker det samme tilbehøret som alle andre. Dyrt? Vel, jeg betaler sikker det samme som deg som spiser kjøtt til alle måltider. I Sverige på flyplassen har de også faktisk reinsdyr (roastbiff), og da har jeg pålegg også! For oh.. kjøttpålegg er kanskje det vanskeligste å erstatte, hvertfall når omtrent alt pålegg er basert på kjøtt. Jeg er skikkelig frokost menneske og har ikke før det siste året blitt fornøyd med rutinen og valgene der. Det tok LANG tid for meg å finne erstatninger som faktisk fungerte. Kanskje vise dere de en dag?

Oppskriften er rett og slett denne: HER (bare at jeg bruker reinsdyr og tilsetter både pasta og fransk dressing. Den på glassflaske, på butikken! Og feta med soltørkede tomater.

2 Responses to OPPSKRIFT – REINSDYRSALAT

  1. Jeg kjører akkurat samme type kosthold som deg der jeg kun spiser viltkjøtt. Jeg trodde jeg i utgangspunktet ikke spiste så mye kjøtt før jeg 100% kuttet masseprodusert kjøtt. Da skjønte jeg at jeg stort sett spiste kjøtt på hver eneste brødskive! Skriv gjerne om hvilke typer pålegg du går for. Jeg sliter fortsatt litt på den fronten da det går veldig mye i avokado og tomater. Haha

Leave a reply