Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal forklare stilen i leiligheten min.. Jeg mener den er minimalistisk, noe som motsier seg selv fordi det er så mye ting. Jeg har en venninne som faktisk mener det er for mye dill og at jeg kommer til å bli en halvgæren dame som tar med seg ting fra Granca, men jeg mener det heller blir en eldre dame som ser ut som hun bor i Paris. Heheh.. Nei, jeg har ingen inspirasjon heller. Jeg bare.. Kreativiteten min kommer godt ut hjemme. Jeg plasserer ting med omhu, og liker ikke at noen flytter på det. Jeg trenger ro, samtidig som jeg trenger en liten bit av naturen. Alltid. Jeg hater blått, selvom jeans, himmelen og rosemaling går fint. Fargen på veggen er “hvit lin” fra Jotun, og borden i taket er faktisk bare isopor.. rosettene også haha. En ting skal være sikkert, leiligheten så ikke ut i måneskinn når jeg fikk den, og den er jo oppusset slik jeg ville ha det. Men løsningene var ikke likevel himla dyre. Jeg la gulv over gulvet som allerede var, rivde veggen mellom badet og soverommet, men plasserte en dusjdør hvor jeg sprayet håndtaket i gull. Kledde igjen veggen mellom kjøkken og bad, og la “marmor” fliser, og satte opp et nytt kjøkken fra Ikea. Interiøret er for det meste vintage, blandet med ting jeg kommer over her og der. Innramma avrevet boksider, litt planter og tørket blomster som holder i evigheter. Og ikke minst er alle tegningene i leiligheten tegnet av følgere på Instagram.

5 Responses to DETALJER I LEILIGHETEN

  1. Nydelig! Hvor er den lille bokhylle/sjenken fra? Den med leopard på? Har lurt på det lenge, setter pris på svar <3 Og hvilket firma/butikk kjøpte du rosetten og bordene hos? Pusser opp selv atm!

Leave a reply