annonse – i samarbeid med NUXE

Julegave rushet har startet for fullt, og jeg tror jeg har pakket pakker hver eneste dag siden Desember startet. Jeg som ikke engang har en så veldig stor familie.. Haha, må snart begynne å klage på alle kusinene mine som velger å få barn etter barn. Neida, joda. Så mtp julegaver og for de som vil gi noe superfint, samtidig som det ikke gir deg alt for mye hodebry… I år har Nuxe lansert to nydelige julegave kits som er en perfekt julegave til både han og henne.

Nuxe er et merke som lenge har hatt en plass på badet mitt, og både Creme Fraiche serien og den klassiske best selger tørroljen Huile Prodigieuse til både hud og hår er mine absolutte favoritter! Og da passer det bra at du kan gi begge to i en og samme pakke i Premium best seller kittet! Tørroljen kommer også i en med shimmer som er perfekt for nyttårsfesten, og en honning lip balm som gir masse fukt til tørre og sprukne lepper <3

VISSTE DU AT:

Huile Prodigieuse 98,1% naturlige ingredienser
Inneholder ikke konserveringsmiddel, og de er fri for mineraloljer og silikoner
at bestselger oljen deres er et multi produkt som kan brukes til både kropp, hår og ansikt!

Så har vi dette nydelige Premium kittet som inneholder favoritt oljen i stor størrelse! Det har også Creme boost som er en supergod fuktighetskrem som skal gi masse glød, et deilig duftlys og en shower oil med skimmer! Som faktisk kun finnes i akkurat dette kittet!

Selges ekslusivt på Apotek hele Desember!

Leave a reply