PIKNIK MED BIKBOK!

– Vakre Veronika og Kristine

PIKNIK MED BIKBOK!

· PIP  FESTIVAL  I  VIGELANDSPARKEN ·

På lørdag var jeg på «piknik i parken» sammen med Bikbok! Som vanlig var det super hyggelig å se mange av blogg jentene igjen. Ikke minst har jeg blitt så glad i Bikbok teamet.. Jeg stiller ikke så ofte opp på eventer lenger, men når det er Bikbok som arrangerer er jeg alltid med. Så jeg tok med meg Både Kaja og Karianne denne dagen hvor vi koste oss med fine mennesker, pad thai og vakre blomsterkranser. Etter en liten stund la jeg meg ned i solsteika for å slappe fullt og helt av. Jeg pustet med andre ord. Selvom ikke gleden varte så veldig lenge før jeg innså at jeg skulle jobbe denne kvelden.. Rett i bilen og på vei hjem til Drammen før det ble 4 timer med jobb på The Box (Et utested i D-town). Var ferdig 02:00 å la meg rett i seng!

PIKNIK MED BIKBOK!

// On Saturday I joined the «Picnic in the Park» with BikBok! As usual it was super nice to see lots of my friends again. Not least, I’ve become so fond of the BikBok team.. So I took with me both Kaja and Karianne this day where we enjoyed a summer beer, pad thai and beautiful garlands. After a little while I lay down in the hot sun to relax fully and completely. I breathed in other words. Although the joy did not last very long before I realized that I was going to work //

PIKNIK MED BIKBOK!PIKNIK MED BIKBOK!

– My bestie Kaja

PIKNIK MED BIKBOK!PIKNIK MED BIKBOK!PIKNIK MED BIKBOK!

– My partner in crime Karianne

PIKNIK MED BIKBOK!

· EN INNHOLDSRIK TIRSDAG ETTERMIDDAG ·

Så i dag dro jeg med Karianne og Silje på ei litta skogstur! Haha, vi badet i iskaldt vann, grilla pølser og spiste masse masse bringebær. En helt fantastisk koselig dag med taket nede på bilen og hender i været. Jeg er så glad i de to jentene der at det gjør vondt i magen innimellom. Vi snakket om livet, lo oss ihjel og dro for å se på et lite spøkelseshus vi har hørt har vært med på åndenes makt! Ææ, skal prøve å få sett den episoden i kveld for jeg MÅ vite om de rommene jeg fikk en creepy følelse av faktisk var 4 real. Jeg klarer ikke stoppe meg selv med sånne ting. Jeg drar grensene mer enn langt nok når jeg går opp både trapper til opp og ned. Haha, jeg har vel forsåvidt alltid vært forferdelig nysgjerrig av meg. Jeg bare MÅ vite.

PIKNIK MED BIKBOK!

// So today I went with Karianne and Silje on small trip in the woods! Haha, we bathed in the freezing water, grilled sausages and ate lots of lots of raspberries. An absolutely wonderful cozy day with the roof down on the car and hands in the air. I am so fond of these two girls, it hurts in the stomach sometimes. We talked about life, laughed ourselves to death and went to look at a small haunted house we have heard has been on a television program! Will try to see the episode tonight. I have always been terrible curious of stuff like that… I just MUST know //

PIKNIK MED BIKBOK!

7 Responses to PIKNIK MED BIKBOK!

  1. Synes disse svarte skoene dine er så fine! Lurer på hvordan de er å gå i? Har vurdert å kjøpe de selv, men av erfaring får jeg vondt på «fremsiden av foten» men slike sko. Er de sko man kan traske rundt med i flere timer uten å bli helt ødelagt i beina?

    • Veldig gode! Jeg bruker disse på utestedet jeg jobber hver eneste helg i 4 timer. Ingen andre sko kunne latt seg gjøre! Really, de er amazing

Leave a reply