//Annonse
- SUMMER MAKEUP -

Det er fortsatt flere måneder igjen av sommeren og de fleste har vel merket at det å sminke seg disse dager ikke er like enkelt lenger. Sminken kladder seg, svettes av eller alt synes bare altfor godt i det solstrålene treffer ansiktet ditt.. Vel, sammen med Isadora har jeg samlet sammen noen favoritter jeg definitivt har brukt mye denne sommeren, men også kommer til å fortsette med. Mye handler om den fine gløden og de små rette tingene å gjøre for ansiktet mer enn ok i sommer. Jeg har uansett et stort behov for å føle meg frisk og fresh som alle andre. Man blir mye mer slapp på dette med å ta vare på meg selv når heten først slår til, så let´s do something about that girls. Jeg har noen tips til en litt lettere sommer for oss alle 

· THE PRODUCTS TO USE THIS HOT SUMMER ·

- SUMMER MAKEUP -

Isadora bronzing shimmer oil, Wonder nail, Gloss glace & Water proof mascara er et MUST om sommeren. Skal du en tur på stranden er det deilig at ikke mascaraen verken klumper seg forsiktig av eller renner nedover ansiktet ditt. Oljen med shimmer er noe jeg har brukt en del på bilder i det siste. Superfin glød og et naturlig glitter som legger seg fint på kroppen  En god lipgloss og en fresh neglelakk er også noe jeg har med meg rundt!

- SUMMER MAKEUP -

Videre har jeg brukt Isadora Lip Balm, Eye shadow & Bronzing powder i stor størrelse! Mange legger nok solpudderet på hyllen når sommeren kommer, men jeg bruker det bare mer. Er det EN ting jeg bruker mye om sommeren så er det solpudder, enkelt sagt. En leppepomade med solfaktor 15 er også en smart ting å ha med i vesken denne sommeren – man kan bli solbrent på leppene også!
- SUMMER MAKEUP -

- SUMMER MAKEUP -

.. AND LAST BUT NOT LEAST!

En fresh sommer palett til øyene! Når solen går ned og du skal ut for å kose deg med venner er denne lille saken tingen! Naturlige delikate farger som får øyene til å poppe litt ekstra. Jeg bruker også en god del under øyene med et lite strøk med mascara, så er du klar. Dette er også en limited edition, så den kommer ikke til å vare for evig. Fargen heter så mye som #08 Sunkissed å har en kremet og silkemyk tekstur. Varer super lenge og klumper seg ikke i kanten!

– Meld deg på nyhetsbrevet for å få nyttige skjønnhetstips rett i innboksen! –

- SUMMER MAKEUP -

11 Responses to – SUMMER MAKEUP –

  1. Takk for flotte tips! Må si jeg synes bloggen din har blitt utrolig bra i det siste 🙂 Ser du har en shorts fra one teaspoon på bildet, lurer på hvordan du synes størrelsen er?

Leave a reply