EN TUR INNOM ET “MANDAGS TIPS” & BOKLANSERING

Nå er det ikke lenge igjen til jeg slipper bok!! Eller, det er hvertfall ikke lenge igjen til jeg begynner å tease dere litt, noe jeg faktisk gleder meg veldig til. Hørtes veldig feil ut, men wehey! Siden jeg var 15-16 år gammel har jeg snakket om noe som endelig faktisk skal skje. Hvor sykt er det? Jeg mente virkelig i mange år at det å skrive bok var meningen med livet mitt. Fikk jeg til det så var det greit, da var livet liksom gjort. Jeg skjønner nå at det ikke er det. Så enkelt er det ikke. Jeg får bare mer drømmer, større ting å kjempe for å få til. Jeg bruker kanskje litt lenger tid enn mange andre bloggere, men jeg gjør ting riktig og med tid kommer erfaring. Jeg vil ikke gjøre noe halvveis, og det er det jeg kanskje kan takke meg selv for nå. For nå er jeg 22 år, og skal slippe bok i September. Akkurat som jeg skrev i dagboken min som 15 åring. Nesten helt surrealistisk. Så i går var jeg og Joakim rundt i byen for å filme litt til promo for boken! Haha, vet på ekte ikke hva jeg skulle gjort uten Joakim til alle mine prosjekter. Er så rart jeg og Joakim ble kjent via Sweatshop og at det var der det startet for oss begge på en måte. Joakim var regissør, for dere som ikke visste det. Jeg var 17 år gammel og Joakim var.. Vel 20 (tror jeg)? Sjukt å tenke på. Såå vi dro for å fremkalle noen gamle VHS kasetter som jeg forsåvidt fikk gjort på AEG foto på Torshov for dere som lurte! Må si det var svindyrt haha, 2000kroner for 4 kasetter, gjelp. Videre dro på Tranen å spiste den beste pizzaen i Oslo vil jeg påstå! Jeg spiste min faste “reinsdyr” og Joakim spiste “trøffelsalami”.

...

// Now it’s not long before I release my book !! Or, it’s not long before I start to tease you a little, something I’m really looking forward to. Sounded very wrong, but wehey! Since I was 15-16 years old I have talked about something that’s actually going to happen. How sick is that? I really thought for many years that writing a book was the meaning of my life. I now realize that it is not. It’s not that easy. I’m just getting more dreams, bigger things to fight for and want to do. I may spend a little longer than many other bloggers, but I do things right and with time comes experience. I do not want to do anything halfway, and that’s what I might thank myself for now. For now I am 22 years old and will release a book in September. Just as I wrote in my diary as 15 years old. Almost completely surreal. So yesterday me and Joakim were around town to film a little for the promo for the book! Haha, do not know what I should do without Joakim for all my projects. Is so weird that me and Joakim became known through Sweatshop and that’s where it started for both of us in a way. Joakim was a director for you who did not know.
I was 17 years old and Joakim was .. Well 20 (I guess)? Sick to think about.. //

Og! Jeg var også innom Wild Wool i Oslo etter at jeg så denne genseren på en venninne av meg for rundt et år siden. Jeg kom på den igjen her forleden og spurte hun hvor hun hadde kjøpt den, og vips så endte jeg opp dit selv. Jeg har virkelig aldri vært borti lignende kvalitet, eller fantastisk sydde gensere! De er laget i Nepal men designet i Norge, og er av 100% cashmere!! Synes det er så viktig å ha gode slitesterke basisplagg i garderoben, og jeg tok med meg både genseren venninnen min hadde, en i tykkere ull og følelse (den jeg har på meg på instagram) og buksen på bilde over. Buksen minte meg om juicy sine bukser og passform, bare 1000 ganger diggere. Seriøst helt frelst og skal bo i disse utover høsten og vinteren. VIRKELIG å anbefale <3

Genserne kan du finne: HER

13 Responses to PLANLEGGING AV BOKSLIPP

Leave a reply