MARI & NORA

Det er mange av dere som har savnet oppdateringer på den hverdagslige fronten, og jeg vet ikke helt hvorfor jeg har sluttet helt med det. Eller, før innlegget under kanskje. Men det er rett og slett fordi jeg tenker at det ikke er interessant å se hva jeg går rundt å tar meg til på en dag, men samtidig er det det jeg liker å se hos andre også. Så hm, dere få gi meg en lyd på om dere vil at jeg skal begynne å vise dere litt mer <3 I går møtte jeg Mari og Nora som er to tvillingsøstre jeg ble kjent med gjennom Cornelia for en stund tilbake, da de alle gikk på samme skole, haha. En typisk dårlig oppdatering fra meg, for jeg verken instagrammer eller blogger så mye om de menneskene som er rundt meg til enhver tid! Uansett!! Vi tok en kaffe, før jeg byttet noen klær på Zara og dro en tur hjemmom for å spise. Dere må forresten prøve den veganske sjokolade bollen på espresso house om dere er innom, SÅÅ god med små havregrynsflak. Og ja.. Si hei og hade til disse to frøknene på en stund, de flytter nå til Bergen haha! MEN, jeg brukte de som modeller for klessmerket mitt, noe jeg gleder meg til å vise dere!

...

// There are many of you who have missed updates on the everyday front, and I do not quite know why I quit that. But it’s simply because I think it’s not interesting to see what I’m going to do in one day, but at the same time it’s what I like to see in others too. Yesterday I met Mari and Nora who are two twin sisters I got to know through Cornelia for a while back when they all went at the same school, haha. A typical bad update from me, because I do not instagram or blog so much about the people around me at all times! Anyway! We took a coffee before I exchanged some clothes at Zara and went for a walk home to eat. By the way, you must try the vegan chocolate ball at the espresso house if you are there, so good with small oatmeal flakes. And yes .. Say halo and goodbye to these two for a while, they are now moving to Bergen haha! BUT, I used them as models for my clothing line, something I look forward to show you //

– islatte i pappkrus med havremelk og kanel –

Her er min andre flotte fine venn Jesper, som jeg har vært veldig mye med de siste månedene!

FUNFACTS OM JESPER:

1. Han har en kompanjong som heter Fabian, de ler begge høyt - slik at jeg ler høyt
2. Jeg ble kjent med jesper igjennom Mari og Nora, som jeg igjen ble kjent med igjennom Cornelia
3. Han driver et kunstgalleri som heter QUBE, der han.. viser kunst!
4. Flink til å lage mat, og viktigs girls... SINGEL og veldig snill <3

ps.. han røyker som en svamp

dagens gode gjerning var å plukke plast som en kråke satt å spiste på.. tydeligvis endt opp på kamera, så here u go:)

Sååå endte jeg på latter sammen med Kaia og Jesper hvor vi lo oss ihjel <33 elsker latter haha.

8 Responses to KAFFEDATE & MER PRIVATLIV

  1. Hei! Jeg synes det er veldig inspirerende at du har stått for så mye av shooten til kleskolleksjonen din selv – og gøy at du har brukt venner som modeller. Samtidig synes jeg det er noe problematisk at du velger å bruke modeller som helt klart er alvorlig undervektige. Dette er ikke ment som kritikk eller en slem ytring mot noens kropp, mer en oppfordring til å være bevisst den muligheten du har til å påvirke og bidra til endring i en motebransje som har vært mye preget av svært tynne modeller og et sterkt kroppspress. JA til mangfold i alle retninger og former, men når noen helt tydelig er alvorlig undervektige synes jeg det blir litt vanskeligere å ikke også se at man kan ende opp med å fremme usunne kroppsidealer, både for modellen selv og publikum. Hva tenker du om dette?

    • først og fremst har jeg ikke lyst til å godkjenne denne kommentaren, men føler jeg må fordi det sikkert blir reaksjon om jeg ikke gjør det. Nettopp pga av jentene du omtaler, som du ikke vet noe som helst om. Det er ikke kult å lese om seg selv på internett. Klærne mine er først og fremst oversized, så det er ingen ting som sitter tett inntil noen, og hadde jeg brukt meg selv som modell kunne man jo sagt det samme om man ville. Eller kanskje noe helt annet. Jeg er helt enig med deg at man må bruke mangfold, men gud. Virkelig, det er så vanskelig å gjøre ALT rett her i verden. Jeg har valgt å bruke mine venninner til å shoote denne kampanjen, og gud så fint det ble!! 🙂

Leave a reply