ANNONSE // I SAMARBEID MED FOREO

FOREO – EN REVOLUSJON INNEN PLEIE

Dere husker kanskje reisen jeg hadde med Foreo til Kroatia ifjor! Om ikke snakket jeg mye om Luna Play, en silikon basert søt liten dingsedangs som renser huden din på en helt ny måte! Jeg har i lang tid brukt disse produktene, og når de også er så naturbasert som de er, er det ingen vei tilbake. Man forelsker seg, og føler huden får en helt ny glød – no kidding! Foreo er et svenskt foretak som kom så nylig som 2013! I dag finnes de i over 40 land, og det selges et Foreo produkt hvert syvende sekund! De har vunnet over 75 priser innom skjønnhet og i Norge finnes de i Vita, Kicks, Eleven og mange mange fler. Så i dag tenkte jeg å vise dere litt forskjellige produkter de fører, og hva de brukes til! For dette er virkelig hudpleie på sitt beste, og jeg er stolt over å vise dere disse produktene! 

.  .  .

Luna play+ er en stor nyhet! Nå kan man nemlig bytte ut batteriene helt selv, og den er fortsatt like liten til å ha med seg på reise! Den rengjør huden skånsomt og har små vibrasjoner som starter en liten prosess i huden din. Jeg påfører enkelt dag (95% naturlige ingredienser) eller natt rens (97% naturlige ingredienser) fra Foreo på selve Luna, og renser huden min for sminke og andre urenheter. Med silikon»bladene» er det superenkelt å skylle av, og du kan enkelt bytte batterier hjemme om du går tom! Børsten er 35 ganger mer hygenisk enn vanlige, nylon baserte børster. Luna play+ kommer i hele syv forskjellige farger, til enhver smak. Det er et fantastisk produkt som får det til å føle deg mer våken, og huden din blir latterlig glatt! Og ikke minst, sjekk den nye prisen!
Kicks har også 20% rabatt på Luna play plus fra uke 36, HER

.  .  .

 ❥ ISSA play tannbørste..

Dette er en morsom sak. En vibrerende tannbørste hjelper til med å fjerne plakk og belegg på tennene dine. Den trenger ikke ladning, og holder 800 bruk per batteri! I stede for å bytte tannbørste (som anbefalt) hver tredje måned er ISSA play et kostnadseffektivt valg til den tradisjonelle elektriske tannbørsten. Den er kompakt, praktisk og super enkel å ha med seg på f.eks reise. Den har en silikon basert ytterdel som tåler mye, og en indre ring av PTB i midten.

.  .  .

… OG ESPADA MOT AKNE

Så kommer vi til siste produkt i dag, nemlig ESPADA. Dette er en sak jeg fortsatt trenger å teste ut mer, om ikke i mye lengre tid. Men det jeg vet er at dette er et fantastisk kult produkt. ESPADA er en slags fototerapautisk behandling på profesjonelt nivå, som enkelt kan brukes hjemme. Den gjør kostbar fototerapi tilgjengelig for mer enn 650 millioner mennesker som er rammet av akne verden over, for en brøkdel av prisen. En full lysterapi pakke kan koste opp mot 15.000 kroner!! Sammenliknet med 1399 kroner for ESPADA som kan brukes i 10 år. Denne lades enkelt med laderen som følger med, og den har seriøst en egen laserpresisjon.

Det som også er så utrolig kult er at den finner punkter i huden min med rød små lys som krymper seg sammen mot et punkt (som vist på hånden min) og deretter kommer det blått lys. Litt som Anniken skywalker i hus, hehe japp det var en dårlig vits.

På min Instagram blir det en liten givaway! Gå inn på @annijor! 

15 Responses to PLEIE PÅ ET NYTT NIVÅ!

  • Haha, det var litt frekt. Fordi jeg stresser. De kommer og går. Er ikke sånn at et produkt kan love deg fin hud hele livet uansett hva du føler. Glød kommer inneninfra, ikke i en boks:)

   • Nå er det ikke sånn at jeg går rundt og påpeker at vanlige folk har kviser. Men i dette tilfeller får faktisk Anniken betalt for å markedsføre et produkt, og da er det lov å være kritisk. Anniken har jo tidligere påpekt at hun selv er kritisk til ting hun blir fortalt, og oppfordret andre til å være det samme.

    • Det forstår jeg veldig godt, men jeg sier nok veldig mye mer nei enn ja til produkter jeg fronter 🙂 Så klart er vi alle forskjellige, og alle produkter fungerer ikke på samme måte for alle. Men min mening er min mening og det er det jeg forteller dere. Kviser eller ikke, min er som sagt av s t r e s s

     • Stress i seg selv kan ikke «utløse» kviser. Det dr ubalanse i hormonene i kroppen, og det trenger ikke å skyldes stress. Til syvende og sist er det kun reseptbelagte midler som kan bli kvitt problemet.

     • Selvfølgelig kan kviser skyldes stress? Stress kan jo øke produksjonen av stresshormoner. Slet med det skikkelig mye før uansett hva jeg gjorde..
      Men selvfølgelig, det er lov å være kritisk!
      peace Anniken skywalker

 1. Selvfølgelig kan kviser skyldes stress? Stress kan jo øke produksjonen av stresshormoner. Slet med det skikkelig mye før uansett hva jeg gjorde..
  Men selvfølgelig, det er lov å være kritisk!
  peace Anniken skywalker

  • Ja, men som du selv sier, det er hormonene som fører til kviser. Ikke det psykiske stresset i seg selv. Og en person som har hormonell ubalanse har et kvise-problem som ikke lar seg løse med vanlige hudpleie-produkter. Kvisene kommer og går, selvfølgelig. Pga ubalansen. Men skal man få bukt med problemet på en mer permanent basis, så må det medisinsk hjelp til.

    • Takk for relevant info? Du velger selvfølgelig selv hva du gjør Anniken. Men jeg begynte selv å få kviser i 20 års-alderen, og jeg ventet alt for lenge med å oppsøke hudlege. Det er helt unødvendig å slite med kviser, for det finnes behandling som virker.

   • De er helt borte igjen nå 🙂 Hehe, kommer og går, så jeg regner med at det er stress i kroppen altså!

Leave a reply