ANNONSE // I samarbeid med Gina Tricot

NYE KLÆR FRA GINA TRICOT & SØVNLØS MUSIKK

Jeg trengte å friske opp klesskapet med litt høstfarger, og falt pladask for denne sennepsgule genseren fra Gina Tricot. Sammen med et par gode jeans og en mønstrete bluse fikk jeg en god morgen følelse. Et godt tips er faktisk å knyte genserne dine, og la detaljer under gjøre antrekket mer spennende og levende. Det skal så lite til! Jeg må igjen få lov å skryte av Gina Tricot sine jeans, de er komfortable og ikke minst så utrolig stretchy! Ikke minst elsker jeg cuten på genseren i halsen og ikke minst de små detaljene på armene, hvor fin er ikke denne? Sammen med et nytt outfit tenkte jeg også å dele de beste listene mine på Spotify! Jeg trengte litt ny musikk her om dagen og addet mange fine høstsanger. Ikke at det er et ord, men likevel. Noe fremmer stemning mer enn annet, som klærne og stilen vår så fort høstbladene titter frem. Det er ikke noe finere enn høstmote, mener nå jeg. Så må enkle tips og triks kan noe simpelt og enkelt, bli fargerikt og spennende. Gina Tricot har et super fint utvalg av masse nyheter på nettsiden sin som dere kan finne HER.

.  .  .

TODAY I`M WEARING:

Frida strikket genser: HER
Sienna jeans: HER
Johanna bluse: HER

NATTERAVN
JUST DRIVE
KRÅKESØLV

Ha en superfin dag!

MUSIKKEN JEG HØRER PÅ

10 Responses to MUSIKKEN JEG HØRER PÅ

  1. Kjempefine klær, elsker høstmoten selv! Du gjør innleggene dine så kreative og fine, hvilket program bruker du for å tegne og skrive i innleggene dine? Du er så kreativ!

  2. Hei igjen . Beklager å spørre deg på nytt men jeg kam ikke finne den grå vide buksen du svarte meg på om hvor den var kjøpt . Finnet den ikke på Zara så jeg lurer på
    Om den ikke er kommet i nettbutikk ennå . Ønsker deg en fin søndag.

  3. Sjekk ut “Frida Nygård” på spotify med ny korva låt fra Elvis, Can´t Help Falling In Love. Du kommer til å elske den!

Leave a reply