R E C I P E:
Pizzabunn (jeg brukte ferdig) - pizza dough En neve med kål - a handful kale 1 mozzarella - one mozzerella Annen revet hvitost - cheese Potet - potato Sjampinjonger - champignon Trøffelolje - truffle oil Pesto eller oatly creme fraiche - pesto or creme fraiche
Denne pizzaen kan du gjøre om til din egen, men det jeg liker å gjøre er å kjøpe ferdig pizzabunn som jeg rett og slett klipper til små pizzaer. Resten fryser jeg ned. Stek soppen i litt olje, med salt og pepper og la det stå til du begynner med toppingen. Smør på pesto, eller oatly sin creme fraiche som base og putt deretter på stekt sopp, potet i tynne skiver, mozzarella, revet ost og en neve med kål på toppen! Stek til osten har blitt brun på ca 200 grader.
// You can turn this pizza into your own, but what I like to do is buy a ready-made pizza base that I simply cut into small pizzas. The rest I freeze down. Fry the mushrooms in oil, with salt and pepper and leave until you start with the topping. Use the pesto, or oatly its crème fraiche as a base and then put on fried mushrooms, thinly sliced potato, mozzarella, cheese and a handful kale on top! Fry until the cheese has turned brown! //
Mmm! Elsker hvit pizza, og potet! Digg! <3
DENNE skal jeg prøve! Jeg har prøvd pizza med potet før, første gangen jeg smakte det var på Renaa i Stavanger, jeg elsker det! Dessuten, alt med trøffel er win! 😀 <3
https://siljealice.com