english: vintage stores on Instagram

Jeg er utrolig glad i vintage, og en av de beste tingene jeg vet er å lete etter skatter. Med årene føler jeg at jeg har blitt ganske.. god? Og jeg har fått noen favoritter jeg har klart å lete meg frem til på Instagram. Vintage er jo ikke bare i fysiske butikker lenger, og nå kan man faktisk handle vintage verden over, helt genialt! Denne toppen, eller korsetten fant jeg på en Instagram som heter Esme, og er fra Christian Dior. Skal så klart ikke bruke denne med strømper og det hele, men som en topp under kule bukser! Gleder meg til å vise dere hvordan den ser ut på!

// I love vintage, and one of the best things I know is to look for treasures. Over the years, I feel like I’ve become pretty .. good? And I’ve got some favorite shops I have found on Instagram. Vintage is not just in physical stores anymore, and now you can actually shop vintage worldwide. This top, or corset, I found on an Instagram called Esme and it is from Christian Dior. So I´ll  obviously don’t wear this with stockings and all, but like a top under a pair of cool trousers! Can’t wait to show you how it looks!

FAVS ON INSTAGRAM

@smallneeds - @esmesdrawertoo - @sororitevintage - @thelevelstore - @svc___

 

2 Responses to VINTAGE SKATTER PÅ NETT

Leave a reply