Nå har jeg snart vært to uker på flyttefot og det er ikke mange dagene igjen før jeg får leiligheten. Jeg har aldri vært en person som knytter meg ordentlig til steder så det skal bli spennende å se. Skal bli deilig å kunne innrede noe helt selv. Har så mye tanker og ideer på hvordan det skal bli at jeg klør i fingrene etter å få startet. Halvparten av møbler og interiør er allerede fikset, så det er egentlig kun å få plassert det. Så kommer foreldrene mine opp på lørdagen med alle tingene mine, herregud så deilig det skal bli å få litt større utvalg av garderoben!  Haha, føler jeg lever i en liten koffert om dagen. Jeg gjør vel egentlig det også. Så helgen blir kun til shopping, shopping og shopping før skolen starter. Noe jeg både gleder og gruer meg til. Er ikke akkurat typen til å hoppe på mennesker og prate de ihjel, så det er noe jeg bekymrer meg for. Men jeg har trua på at dette skal bli bra, og jeg trives så utrolig godt i Stavanger allerede. Det minner meg nesten litt om mini Lofoten, haha. For det er det fineste stedet jeg vet om. Med høye fjell og vannkanten omtrent i spisestua


Jakke: Zara / Bukse: Zara / Topp: Monki / Sko: Bianco / Veske: GiGi New york HER 

-A9

45 Responses to Printed jeans

 1. Hei, jeg lurer på hvor i Stavanger du skal bo? Jeg bor også i Stavanger og er veldig nysgjerrig på hvor i byen du skal bo! Du er fantastisk, stå på <3

 2. Elsker buksen! Gir «det lille ekstra» til til og meg det kjedeligeste antrekket 🙂

  Hadde vært hyggelig med en kommentar tilbake. Jeg har nettopp startet å blogge, men jeg går helt den andre veien enn de fleste, derfor trenger jeg en liten «boost». Jeg skriver om ting veldig få andre skriver om, og jeg er kun 14. Takker for støtte.

 3. Du er så peen!! Leste innlegget om sminken din, og fikk en tester på foundationen dagen etter og nå er den allerede kjøpt. Så sinnsykt bra! Lurte på om du fortsatt bruker YSL sin 07? Du har alltid så pen farge på leppene..:)

  • Camilla: å så bra du er fornøyd! Jepp! Det gjør jeg ?? også bruker jeg den ene fra maybeline, de små leppomadene deres med skrift på. Om du vet hvem jeg mener! Jeg har den rosa med gul skrift på det innlegget! Foundation under så blir de perfekt rosa

 4. Går selv på skole i Stavanger (hetland vgs), så har hørt veldig mye bra om akademiet i Sandnes! Og tror virkelig du kommer til å trives! De jentene jeg kjenner som skal nå vg3 nå er hvertfall veeldig greie og utadvendte! Lykke til! Du har dødsfin stil forresten!

 5. Ohgod you’re soo beautiful! <3Would be awesome if I could understand what you’re writing, would you consider to start writing in English too?

 6. Hvilken farge er det du har på håret? Tror du at du kunne skrevet litt om den? Elsker hårfargen din:-D

 7. Kjempefin outfit! Håper du også trives i Stavanger:D flytter selv dit på fredag og gleder meg sykt. Ble et smil på munnen når jeg så du skulle dit 😀 du er den bloggern jeg har lyst til å møte 🙂 kjempemasse lykke til!!

 8. For en fantastisk stil du har! Vet du om et sted som har lignende sko som du har her? Døds fine 😀

 9. Veldig fint antrekk! Jeg vet ikke jeg om du fortsatt ikke kjøper klær fra HM? Men vil bare si ifra at monki er fra den samme skjeden.

 10. Hei, jeg syns du har en veldig flott blogg, og generelt virker som en flott jente så jeg sier ikke dette for å hakke på deg, men:

  Du vet at zara som selskap er minst like ille som H&M? At forholdene til arbeiderne som syr klærne som selges på Zara er helt grusomme? Tenkte bare å si ifra for ser du har en del klær derfra.

 11. Eg så deg på IKEA i dag sto rett forann deg i kassen å sånt, men tørte ikke si hei til deg. Du så kjempe fin ut 🙂 håpe du koser deg i Stavanger i den nye leiligheten din 🙂

 12. Fineste forbildet!!

  Zara er foresten en av de store kleskjedene som får klærne sine fra fabrikker som driver med tvungent barnearbeid….

Leave a reply