SANNHETEN MÅ FREM!
«Hvorfor gjør du det du gjør? Du dreper, du går til krig, peller deg i nesa og kjøper deg Iphone. Du som driter i buksa og sier at du er verdens beste. Du som ikke kan se forskjell på fleip og fakta. Du løser et problem med å lage syv nye. Du har ikke akkurat behov for en ny mobil. Men likevel så kjøper du en. Du med din jævla allergi for åpenbar shit. Når du driter på draget så gjør du ikke noe med det. Jeg syns du er ganske så rar. Litt som en banan. Du og din flokk med siklende fjols har ikke akkurat utvikla noe spesielt biologisk sett. En faen så dårlig kopi av andre dyr. Insekter bygger bedre byer enn det du gjør. Dere kan kjøre til månen på kommando, men det å slutte å skyte på hverandre er for mye å forlange. For en vits dere er, så mye dritt for så lite. Arrogante jævler» -Christian Ormøy

SANNHETEN MÅ FREM!

Som han så fint sier, så trenger man å bli fortalt dette. Man trenger å få realiteten slengt i trynet. Det er nettopp det jeg fikk når jeg fant et lite kort på en kunst utstilling i Stavanger. Jeg klistret det opp på veggen fordi jeg syntes det var fint, og en dag datt det tilfeldigvis ned i sengen min. Jeg så det var en haug med tekst bak og leste. I det jeg leste forsvant jeg, all ære for sannheten.

SANNHETEN MÅ FREM!Bukse: Monki / Kimono: Lindex / Veske: Louis Vuitton / Sko: Zara / Hatt: HER

-A9

28 Responses to SANNHETEN MÅ FREM!

 1. Hei Anniken, jeg følger deg på snapchat.
  Og i dag lever vi i 2015, der respekt for andres verdier og kulturer settes veldig høyt. Og i går når du la ut i går «religion er galskap». Synes jeg det er kjempe urespekt løst. Håper du virker tenker og hva du legger ut neste gang, du er et forbilde for mange. Å du har mistet masse respekt av meg.
  (Du kan ikke forvente respekt, hvis du ikke gir respekt)

  • Okei, men skal ikke da alle få si sin egen mening? Sa jeg spesielt en religion og angripet noen? Nei. Jeg synes religion er galskap, og det er like ille som at du vil si at det ikke er det. For det igjen, blir feil for meg. Den dagen religion oppsto stoppet verden også opp. Tiden der menneske tenkte selv og utviklet seg i en god retning, renessansen, stoppet opp. Så du har din mening, å av all respekt, så sier jeg min.

   • Jeg digger deg, Anniken. Det er så fint at flere ser at folk må åpne øynene! <3 Du bruker virkelig bloggen din til noe bra, ass (y)

 2. Du er den fineste jeg har sett<3 er det cardigen du har rundt livet, isåfall hvor er den fra? Elsker bloggen din, og jeg ser så sykt opp til deg! :)) <3

 3. Hvor lenge er det siden du kjøpte den blomstrete jakken fra zara som du la ut på instagram? og kjøpte du den i norge? 😀

Leave a reply