SKAL JEG OGSÅ BLI MAMMA?

– Min vakre kusine & Hermine –

SKAL JEG OGSÅ BLI MAMMA?

– Hermine fyller 1 år –

SKAL JEG OGSÅ BLI MAMMA?

· BURSDAGEN TIL LILLE HERMINE ·

Det er lov med en liten spøk i dag, er det ikke? Haha, kanskje den drøyeste overskriften jeg har hatt i blogghistorien min. Jeg skal IKKE bli mamma. Men min kjære kusine er mamma! Jeg som alltid har vært minstemann i familien fikk for et år siden plassen byttet ut. Vi har alltid hatt en liten familie, og som dere forstår har mine kusiner og fettere brukt altfor lang tid på å stifte familie. Men Nicole var den eldste, og den første til å bli mamma. Nå mangler vel egentlig bare giftemål? Marius, can you hear me? Jeg vil i bryllup, plisssss. Kjoler, blomster, bilder, joa Marius.. Få ræva i gir!

SKAL JEG OGSÅ BLI MAMMA?

– Prinsesse 1 & 2 er på plass –

SKAL JEG OGSÅ BLI MAMMA?

– Hjerteknuseren Hermine –

SKAL JEG OGSÅ BLI MAMMA?

· SOMMERFUGLER & FAMILIETID ·

Det er faktisk ikke så ofte at familien samles lenger, det var vel mer hellig når vi alle var en del år mindre. Så det er kanskje greit å ha det lille nurket til stede. Dagen i går fortsatte med pakker, kaker og god stemning. Min kjære fetter klarte ikke sette opp et barne telt med to stenger, som det så fint på pakken sto at skulle ta 2 min. Tok vel drøye 20 minutter? Familien i et nøtteskall. Hadde Joakim blitt med på 71 grader nord hadde han blitt stående på post 1, fordi han ikke fikk opp teltet. Vel, da hadde det blitt villmann mot natur, kanskje du skal melde deg på?

SKAL JEG OGSÅ BLI MAMMA?

– Flere pakker til jenta som bokstavelig talt har mer klær enn meg –

SKAL JEG OGSÅ BLI MAMMA?

· MIN FLOTTE LILLE FAMILIE ·

Vel, jeg er stolt av Nicole. Hun er en helt fantastisk mamma, og Marius en fantastisk pappa. De tok av seg meg i mange år med barnepass, og hadde både det ene og det andre å plages med. Så hvis de taklet meg? Så tror jeg at de kommer til å takle Hermine. Er vel heller jeg som får kjørt meg når hun blir et par år eldre. Eller hva med 15-16 års alderen? Jeg vet at den lille sniken der kommer til å ringe meg når hun er i nød. Haha, jeg ser allerede for meg Hermine Lauritsen på fest, og den ene personen hun tør å ringe er Anniken. Great! Jeg kommer til å få så mye trøbbel pga av den jenta der, men jeg skal være der. Er det en som skal fortelle hun om de merkelige tingene her i verden er det meg. Nå hørtes jeg nesten litt barne glad ut her? Godt det er første April og at ikke alt skal tas så seriøst i dag. God første April folkens, det trenger dere!

SKAL JEG OGSÅ BLI MAMMA?

 

12 Responses to SKAL JEG OGSÅ BLI MAMMA?

  1. Så herlige bilder! 🙂
    Har også en datter som nettopp fylte ett år og er så koselig <3 Angrer ikke på at jeg var såpass ung da jeg fikk hun.

    • Så mye fine bilder Anniken og så koselig skrevet ?Dette blir gøy får henne og se når hun blir eldre . Takk får at du var fotograf for oss i går. Du er helt rå til og ta bilder ?Kan se får meg dere to om noe år. Da er det du som ser på barbi filmer lager Disco i stua og tar henne med på kino . Og vips så går tiden og du har plutselig blitt en mamma du å ?

  2. Fantastisk vakre bilder Anniken <3 Koselig selskap for prinsessa vår. Bestemor er veldig stolt <3 som alle andre 😉 Ingen er vakrere enn vår Hermine <3

  3. Morsomt og hyggelig å lese bloggen din om Hermine. ☺️ Mange tanker og gode minner dukker opp fra den tid jeg passet din onkel Loyd og tante Elisabeth. Flott familie du har. ❤️

  4. Jeg så akkurat på videoen din «du spurte, jeg svarer» på youtube. Og jeg sitter igjen med en så spesiell følelse. Aldri har jeg møtt (eller sett/hørt) en person som likner så mye på meg selv i hode. Jeg er så enig i alt du sier og du aner ikke hvor mye du inspirerer meg. Alt fra det å ta seg sammen og kaste seg ut i ting, til det du sier som skole. Jeg har kanskje ikke hatt den store deperisjonen som du forteller om, men gud jeg har virkelig opplevd den gråe, kjedelige hverdagen uten motivasjon og energi. «Skolen har tatt mer av meg enn det den har gitt meg». Kunne ikke vært mer enig. Det er virkelig så rart. Alt du sier, fra det med å ha klump i magen før en gymtime fordi du ikke er god i fotball eller det å ha en konstant angst for å drite seg ut. Jeg pleier ofte å se igjennom insta´n din. Det gir meg energi og et lite lys. Det å se en person som trodde hun aldri skulle komme vekk fra skolebenken, men som nå reiser rundt og opplever drømmene sine, gir meg lys i hverdagen. Jeg husker jeg kommenterte på et bilde på insta´n din for noen måneder siden, hvor jeg sa at jeg var så sjalu fordi jeg har 2 år igjen på vgs, mens du rett og slett lever. Og det var så deilig å få det svaret du ga meg. Det å vite at jeg ikke er/har vært den eneste som følte at vgs varer evig. Før ble jeg sjalu når jeg så barn fordi de liksom har en så lett hverdag og null problemer osv, men nå syns jeg bare synd på de barna som har så mange år igjen med skole. Så mange kvelder med tungt hode og tårer i øynene fordi de er utmattet og umotiverte. Jeg hater skolen. Mer enn alt. Ikke ta meg feil, jeg har gode venner, familie og gode karakterer osv. Jeg hater ikke livet. Men akkurat nå føler jeg at skolen tar en altfor stor del av hverdagen min. Sluker glede ut av meg. Men du inspirer meg til å tråkke jeg igjennom all driten. Jobbe hardt og tenkte lyst. Jeg pleier egentlig aldri å gidde å kommentere på en eneste ting. Men jeg syntes du fortjener å høre min takknemlighet for den lille energien du gir meg. Du pusher meg.
    Takk Anniken.

Leave a reply