HVORFOR SÅ LITEN TID?

.   .   .

Jeg stresser mye om dagen, og aner ikke hvorfor. Nei, det blir feil å si jeg stresser.. Jeg bare innbiller meg at jeg har så liten tid. Alt skal skje når jeg vil at det skal skje. Akkurat som om jeg skulle forsvunnet fra jordas overflate imorgen. Det er sånn jeg oppfører meg om dagen. Hjertet dundrer i hundre, og jeg har liten tid. Jeg skal rekke alt, som går helt fint å rekke. Er det ikke rart? Haha, perioder. Det er kanskje det det er. En eller annen merkelig periode.

HVORFOR SÅ LITEN TID?

– SØTE CHLOE –

HVORFOR SÅ LITEN TID?

· EN ROLIG LØRDAGS KVELD ·

Ellers, prøvde jeg meg på en del aprilsnarrer i går, som gikk i dass. Jeg bestemte meg for å vente til 10 på 12 for å lure litt. Silje gikk på en liten en, og hun ble ikke så fornøyd. Hun la på i det jeg sa aprilsnarr, og har ikke ringt opp igjen heller. Så Silje? Haha, GI DEG! I kveld skal jeg bare slappe av. Ta et par glass vin sammen med Karianne, og ha litt girl talk. Tror Hemsedal enda er litt i halsen på de fleste, så kanskje greit å ta en litt rolig helg igjen.

// I stress a lot these days, and have no idea why. No, it is wrong to say I rush .. I just imagine that I have so little time. Everything will happen when I want it to happen. Just as if I´m going to disappear from the Earth’s surface tomorrow. That’s how I behave these days. Heart pounding, and I have little time. I have to catch everything.. Is it strange? Haha, periods. It is perhaps what it is. A strange period //

HVORFOR SÅ LITEN TID?

10 Responses to HVORFOR SÅ LITEN TID?

Leave a reply