Halla folkeeens!

Haha, denne har dere ventet på lenge, jeg bestemte meg kun for å vise dere mest hvordan jeg så ut før og etter.. 
Det som er, er at jeg bruker ikke så veldig mye sminke og dette er det jeg bruker om jeg drar til byen eller lignende. Jeg går ikke med sminke på skolen heller, så det er bedre for meg å vise dere en video når jeg skal på fest eller bursdag. Uansett, i morgen er det ball på skolen min, haha vi har leid limousin og hele pakka, blir så morro!! Kommer til å mobilblogge til dere en del ganger i morgen tenker jeg, så får dere se bildene defra på torsdag

enjoyy 

 

 

Helt grei krem jeg bruker til annsiktet morgen og kveld.

 

Denne er kjempe god, har brukt den veldig lenge. Fargen jeg bruker heter «amber beige» 
Når jeg skal på fest/bursdag har jeg en av samme merket som er litt dyre den er helt fantastisk, kan blogge om den engang!

Foundation kost..

Dette puddere er jeg kjempe fornøyd med, selv om det er ganske dyrt varer det kjempe lenge! Har hatt det i over et år! I tillegg er det ekte gull i det! haha fancy greier.

«four sesons fra guerlain»

hatt i 100 år.

Denne bruker jeg på øyenbryna mine, de er noen villstyringer så må holde de på plass, haha herre.

Jeg bruker den mørkeste fargen, den gjennomsiktige fargen som er litt tom er en slags voks som holder de på plass og den ved sidna er shimmer som fremhever øyenbryna.
Dette er egentlig et lite sett med, 3 koster og forskjellige «øyenbryns formere»

«glo minerals» 

2 av disse følger med og den siste bruker jeg bare for at de andre kostene ikke skal bli klissete av den geleen!

Så kommer vi til den mest genialet mascaraen som er oppfunnet, må serriøst lage et innlegg om denne! 
Fordi! Jeg hadde en periode da jeg hadde sikkert 100 forskjellige mascaraer, jeg følte alltid at jeg var svart under øyene og trodde det var fordi jeg var trøtt.
Da jeg startet med denne ble de mørke ringene etterhvert borte og det er fordi de vanlige mascaraene sitter ofte godt igjen og det fordeler seg utover. For det smarte er!!! at når man skal fjerne denne, tar man kun varmt vann i hendene og så blir mascarean på en måte gelee! Det ser faktisk ut som om du drar av deg øyenvippene men det er kun maskaraen! Og du blir heller ikke sort under øynene etterpå! har brukt denne i 3år og vil ALDRI bytte. Den er rett og slett genial og alle jenter burde ha denne! Den pleier også vippene, glem dumme vonde servietter som drar av deg halve øyet og alle vippene dine, gi denne en sjangse først!
For dere som prøver den ut, så kan den være litt vanskelig å ta av i begynnelsen, men etter man har brukt den blir den som jeg har skrevet!  

-A9

7 Responses to Sminke video

Leave a reply