reklame – inneholder sponsede klær

Har du noen gang sett noe så comfy som den nye kolleksjonen til Filippa k? Jeg er helt amazed av de duse fargene, og det myke stoffet. For å være ærlig er det lenge siden jeg har gjort yoga. For å være ærlig er det lenge siden jeg har gjort noe slikt. Trent, gjort noe for meg selv. Ikke delt, men skrevet eller lest en bok. Var så flink i påsken til å gi meg selv en klapp på skulderen. Det er rart hvordan det bare raser. Hvordan jeg aldri klarer å holde et stabilt sunt liv. Jeg har gitt mer f de siste årene, må slutte å se på slike ting som nederlag. Som om jeg skuffer meg selv hele tiden, for jeg gjør jo ikke det. eller, jeg burde ikke føle det sånn. Noen ganger har man bare ikke tid til alt, og det må søren være ok det også. Generasjon prestasjon, fysj. Har aldri fått til det der. Ha en fin 1. Mai, jeg har ligget i sengen i hele dag og skal forbli her. Denne uken har vært så ekstremt hektisk, og den er ikke halvveis engang.. uff. Takk gud for Marbella på søndag!

// Have you ever seen something this comfy? The new Filippa k collection? I am totally amazed by the washed out colors and the soft fabric. To be honest, it’s been a long time since I’ve done yoga. To be honest, it’s been a long time since I’ve done something like that at all. Used by body, done something for myself. Was so good at all this things this Easter,  to give myself a pat on the shoulder. It’s strange how it just changes so fast. How I can never keep a healthy life. I have given more fuck the recent years, must stop looking at such things as defeat. As if I disappointing myself all the time, because I don’t. Or, I shouldn’t feel that way. Sometimes you just don’t have time for everything, and that must be okay. Generation achievement, argh. Have a nice 1st of May, I’ve been in bed all day and have to stay here. This week has been so extremely hectic, and it’s not even done yet … uff. Thank God for Marbella on Sunday!

THE FILIPPA K – SOFTSPORT

Bra: HERE 
Tank top: HERE 
Tights: HERE
Brown tights: HERE
Cashmere cardigan: HERE 

4 Responses to SOFTSPORT WITH FILIPPA K

    • tuuusen takk!! gjør faktisk ingenting annet enn å ta ned kontrast <3 slik at de blir litt.. blasse

Leave a reply