reklame for eget merkeTODAY I`M WEARING:

Shirt: Zara
Bra: Hunkmoller
Trousers: HERE 
Shoes: Mango
Belt & bag: Dior

Såå fikk jeg denne fine vesken fra The vintage bar i går!! Jeg er helt obsessed med Dior sine saddle bags, og spesielt vintage. Som dere kanskje vet har jeg en fra før som er noe større og har silver hardware i sort. Denne er mer med det orginale printet og i gull! Elsker den!! Dere kan finne lignende: HER

// So I got this pretty bag from The Vintage bar yesterday !! I’m completely obsessed with Dior’s saddle bags, and especially vintage. As you may know I have one from before that is slightly larger and has silver hardware in black. This is with the original print and I gold! Love it !! You can find similar bags: HERE

8 Responses to TODAYS FRIDAY OUTFIT

  1. Lekker outfit! Vesken er til å dø for!

    Jeg kommenterte på bloggen din i går (den er borte/slettet) hvor jeg lurer på hvordan du tenker når du reklamerer for havaianas, men mener Chanel sine slippers er grusomt, når begge er av plast? Hadde vært så fint hvis du kunne svar på det! Tror ikke jeg er eneste som stusset litt på det. Dette er ikke ment som et angrep, men noe jeg ikke forstår som jeg håper du kan forklare!

    Xx

  2. Hei fine Anikken!❤️ Vil bare si noen gode ord til deg som fortjener å høre! Jeg synes du er svært fornuftig og reflektert! Du er jo ganske så ung enda, men har virkelig bena plantet på jorda! Det er så bra! Vi trenger sånne influensere som deg! Hørte på podcasten til Glamtalk nå nylig, du tok deg virkelig godt ut der! Og allerede valgte å fjerne alt av «fake» i en så ung alder for å embrace det naturlige er virkelig noe jeg har stor respekt av altså! Wow! Du er rå! Digger deg!❤️ Stor klem til deg skjønne!❤️

Leave a reply