tenkte å vise dere denne fine toppen jeg kjøpte fra Zara forrige uke. Jeg trengte å fylle opp garderoben med litt “fest” klær for sesongen som kommer, og i pakken var blant annet denne. Får se hvor lenge disse stroppene holder på en kveld på byen, men fin er den uansett.

// wanted to show you this top I bought from Zara last week. I needed to fill the wardrobe with some “party” clothes for the upcoming season, and the package included this one. Let’s see how long these straps last on a night out but it´s beautiful hehe.

toppen finner dere: HER // find the top: HERE

3 Responses to SPARKLING PARTY TOP

 1. Hei Anniken!
  Har fulgt bloggen din i mange år og du er en stor inspirasjon for meg spesielt når det kommer til åpenheten din rundt psykisk helse. Jeg møtte selv for første gang angst og desperasjon for snart 2 år siden, jobber enda med meg selv for å la det være en del av meg. Men jeg har oppdaget med årene at jeg har mistet masse hår. Husker du også snakket mye om håret ditt for noen år tilbake, og jeg lurer sånn på hva jeg kan gjøre med dette håret.
  Blir så lei meg av å se gamle bilder hvor jeg hadde fint hår og nå er det tynt og pistrete, det knekker og ja det er ikke noe godt for selvfølelsen.
  Har du noen tips til hva jeg kan gjøre, man blir jo liksom desperat etter å finne en løsning som ikke innebærer hårvitaminer for vet ikke helt om jeg tror på det der…
  Klem <3

  • Tusen takk for fine ord <3 det finnes ingen annen kur her i verden enn tid, faktisk. Har egentlig ikke noe annet godt svar, jeg prøvde alt mulig, ga tilslutt opp og bare aksepterte det, såå.. begynte det å vokse litt etter litt.

Leave a reply