Det er mandaaag! Min søndag med andre ord. Jeg jobber som regel hele uken, og helgen. Så når mandag kommer er jeg helt død. Selvom jeg ikke har dratt ut dagene før, så forblir mandag min hviledag. Jeg aner ikke hvorfor, men det føles ut som om det bare ligger i systemet. Så, jeg tittet bort på kommoden min mellom kaffen og frokosten i dag og tenkte på disse blomstene. Veldig rare, gir fra seg en guffen lukt innimellom, men utrolig vakre å se på. Jeg har aldri vært noe særlig fan av verken roser eller solsikker. Skulle ønske, men jeg får det ikke helt til. Orkideer? Ågud.. Det er sjeldent jeg liker noen blomster i det hele tatt for å være helt ærlig, men jeg elsker kålblomst. og trær. hehe.

// It’s Monday! My Sunday in other words. I usually work all week. So when Monday comes, I’m completely dead. Although I haven’t gone out the days before, Monday remains my day of rest. I have no idea why, but it feels like it’s just in the system. So, I looked at the commode between coffee and breakfast today and thought about these flowers. Very weird, gives off a foul odor occasionally, but incredibly beautiful to look at. I have never been a fan of roses or sunflowers. Wish, but I don’t quite get it. Orchids? Oh yeah .. It’s rare I like some flowers at all to be completely honest, but I love cabbage flower. and trees. hehe. 

De klassiske kålblomstene er noe mer lilla, grønne, men i går fant jeg disse hvite. Så nydelige, og de blir bare finere jo lenger de får lov å stå.

//The classic cabbage flowers are slightly more purple, green, but yesterday I found these white. So lovely, and they only get prettier the longer they are allowed to be in your home.

 

One Response to MY FAVORITE FLOWER

Leave a reply