//AffiliateSTJEL INSTAGRAM STILEN MIN!

1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER / 5. HER / 6. HER

STJEL INSTAGRAM STILEN MIN!

7. HER / 8. HER / 9. HER / 10. HER 

STJEL INSTAGRAM STILEN MIN!

11. HER / 12. HER / 13. HER / 14. HER / 15. HER

STJEL INSTAGRAM STILEN MIN!

16. HER / 17. HER / 18. HER / 19. HER / 20. HER

STJEL INSTAGRAM STILEN MIN!

Nå er det veeldig lenge siden jeg har hatt en «stjel stilen».. Når jeg så igjennom min egen Instagram i går skjønte jeg det var på tide. Veldig mange av dere som lurer på hvor plaggene er fra, så jeg har gjort det enkelt for de som ikke klarer å søke seg opp til alt. Alt er ikke eksakt likt, men jeg har prøvd å finne ting som er så like som mulig! Såå går det mye i sort dere, haha jeg kan ikke noe for det! Jeg føler meg rett og slett bare ukomfortabel når jeg bruker sprakende farger, så sort og grått har blitt min greie. Mye er forresten de samme plaggene, så det handler om å mixe og matche når man har de basic plaggene!

// Now it is a long time since I’ve had a «steal style» .. When I looked through my own Instagram yesterday I realized it was time. So many of you who are wondering where you can find my clothes, so I’ve made it easy for those who fail to seek up to everything. Everything is not exactly the same, but I’ve tried to find things that are as similar as possible! Black! Haha I can not help it! I feel simply uncomfortable when I use crackling colors so black and gray is my thing //

STJEL INSTAGRAM STILEN MIN!

Leave a reply