//AffiliateSTJEL STILEN MIN!

1. HER / 2. HER / 3. HER

STJEL STILEN MIN!

4. HER / 5. HER / 6. HER

STJEL STILEN MIN!

7. HER / 8. HER / 9. HER / 10. HER / 11. HER / 12. HER

· MINE OUTFITS I AUSTRALIA ·

Det er veldig mange som har spurt meg angående klærne mine i Australia, og som vanlig er dette klær jeg har hatt i årevis! Jeg elsker å ta opp gamle plagg, som jeg egentlig har glemt bort med årene. Det er alltid sånn at man plutselig kommer på et plagg, og tenker «hvor f er det hen». Jeg var alt for flink til å kaste klær før, eller gi bort. Jeg ga mye bort. Men med årene har jeg funnet ut at det er noe jeg må gi meg med. For det plager meg som F når jeg først kommer på et plagg jeg har lyst til å ha på meg, men som jeg har kastet for mange år tilbake. Blææ. Så jeg har samlet sammen klær likest mulig, noe som ikke var så innmari lett å finne frem! Men jeg ble veeldig fornøyd. Look alike!

STJEL STILEN MIN!

Det fortsatt sjangs til å få 10.000 kroner rabatt på din EF reise med koden «AnnijorEF»
Sjekk det ut HER 

14 Responses to STJEL STILEN MIN!

  1. Hei, jeg lurte på om du kunne ha et innlegg om hva/ hvor ofte du trener og om kostholdet ditt generelt? du hr så fin kropp og jeg lurer på hvordan man må leve for å ha en så fin kropp!:)

  2. Antrekk nr.2 <3

    Har du tenkt til å vise frem macproduktene du har kjøpt/bestilt? Så de på snap, og de så så fine ut!!

  3. Hvilken rødvin holder du deg mest til? For jeg har smakt på to forskjellige, og de er helt forferdelige begge to, og jeg har lovet å kjøpe rødvin til helga.. og har null peiling på hvilken jeg burde kjøpe!

    • Hmm, fader altså jeg husker aldri hva den heter… Men den er hvit, med en hånd som skriver. Kartong tho..

Leave a reply