LITT NYTT TIL LEILIGHETEN!

Bøker: England & USA / Papir sekk: HER / Kokos skål: Kambodsja
LITT NYTT TIL LEILIGHETEN!
Fjærpenn: Maison Martin Margiela

LITT NYTT TIL LEILIGHETEN!

Teppe: HER / Bord: Karjolen / Stearinlys: HER 

LITT NYTT TIL LEILIGHETEN!

· SO GOOD TO BE HOME ·

Etter en to dagers reise er det godt å komme hjem. Jeg har tross alt vært så og si på reisefot siden Juli når jeg flyttet hjem fra Stavanger. Så det å få litt orden på ting er utrolig deilig. Ahh, herreguud det er deilig. Akkurat nå ligger jeg godt plantet i sengen min, som er et sted jeg ikke har tenkt å flytte meg fra med det første. Jeg har super mye energi og inspirasjon om dagen, så det er mye jeg gleder meg til å vise dere! Været her hjemme er ikke akkurat noe å skryte av, selvom regnet ikke plager meg noe i det hele tatt. Jeg har alltid funnet ro med regnet. Jeg elsker det. Men at det er så grått og trist er en annen ting. Å den fordømte vinden gjør meg iskald. Blæ, Sydney var virkelig noe for seg selv..

// After a two-day trip, it is good to be home. I have after all been traveling since July when I moved back home from Stavanger. Right now I am planted in my bed, which is a place I do not intend to move from in the first place. I have super much energy and inspiration during these days, so there is much I can not wait to show you! The weather here at home is not exactly not something to brag about, even if the rain does not bother me anything at all. I have always found peace with the rain. I love it. But it’s so gray and sad, that is another thing. To that damned wind makes me icy. Bah, Sydney was really something for itself //

LITT NYTT TIL LEILIGHETEN!

17 Responses to LITT NYTT TIL LEILIGHETEN!

  1. Hvorfor sletta du forrige innlegg? Og fikk ikke sett om du svarte på spm mitt, hvorfor du sletta den sekken som du nylig skrev at du elsket sånn

  2. kan ikke du lage en swatching video om alle favorittleppestiftene dine? samt de nye du har kjøpt fra mac, loooveit

Leave a reply