STROLLING AROUND IN OSLOSTROLLING AROUND IN OSLOSTROLLING AROUND IN OSLO


Jakke fra Ravn
Bukse fra Junkyard
Sko fra Topshop
Veske fra Fendi
Caps fra Varsity

STROLLING AROUND IN OSLOSTROLLING AROUND IN OSLO

· A BEAUTIFUL & SUNNY DAY ·

Dagen i går suste jeg rundt i Oslos gater. Jeg hadde en del møter, og på slutten av dagen skulle jeg ta jagua tatovering! Oslo er så utrolig fint, jeg liker det selvom det er endeløst med vimsete mennesker. Oslo er noe for seg selv, selvom jeg ikke får helt taket på byen. Jeg er her ofte, men jeg vet enda ikke om dette er et sted jeg ville bodd. At alt er sentralt og tilstede er jeg med på. Men jeg føler at alle menneskene som ender med å flytte til Oslo også blir her. En boble man ikke kommer ut av kanskje. Det er for mye som skjer, så reisingen blir kanskje satt litt på vent? Samtidig som det er stressende, det blir aldri stille og tanken på alt man går glipp av ved å sitte inne suger tak i deg. Litt sånn jeg følte det i New York. Det ble aldri nok.

// Yesterday I strolled around the streets of Oslo. I had several meetings, and at the end of the day I took a Jagua tattoo! Oslo is so incredibly nice, I like it even though there are endless with people. Oslo is something for itself although I don´t quite know if I could stay in the town. I’m here often, but I do not know yet whether this is a place I could live. I feel that all the people who end up moving to Oslo will also stay here forever. A bubble you escape. It is stressful, it is never silent and the thought of everything we may miss out by sitting inside really sucks. I felt it in New York. There was never enough //

STROLLING AROUND IN OSLOSTROLLING AROUND IN OSLOSTROLLING AROUND IN OSLO

JAGUA INK BY @passion_by_leyla

Hvor kult? Jeg har lenge lett etter noen som klarer å lage jagua ink, og dette flotte menneske fant meg igjennom Instagram! Så da var det bare å slenge seg i bilen for å få fikset det hele. Jeg ble døds fornøyd og gleder meg allerede til neste gang. Til sommeren har jeg kanskje lyst til å prøve hvit? Jeg tror det blir fint på solbrun hud. Det gjør så mye med disse flotte detaljene. Klumsete meg sovnet så klart etter dette og har nå jagua i halve ansiktet også. Det må jeg bare leve med de neste ukene, for det vil virkelig ikke bort på blanke F! Så jeg ser halvveis ut som en kriminell i og med at jeg har mønster nedover hele halsen, under leppene og kinnet mitt. Really?

// How cool is this? I have long been looking for someone who can do this and this great woman found me through Instagram! So then it was only to jump into the car.. I really loved the result and am already looking forward to the next time. This summer, I might like to try white? I think it will be fine on tanned skin. Details, beautiful details. Clumsy me fell asleep when I came home and now I have Jagua in my face. I must simply live with it the next few weeks, it is stuck! So I look halfway like a criminal.. I have the pattern down the entire neck, lower lips and my cheek. Really? //

STROLLING AROUND IN OSLO

13 Responses to STROLLING AROUND IN OSLO

 1. Jeg er karma.
  Jeg er skjebnen som lister inn og gir både det vonde og det gode. Jeg sårer de som er rundt meg, mens jeg gir dem det gode uten å vise dem det.
  Jeg er skyggen.
  Jeg er skyggen hos de fleste der ute. Jeg er skyggen som aldri blir sett. Skyggen som sakte men sikkert går i ett med månen.
  Jeg er sola.
  Jeg er sola som gir alle en liten solstråle hver. Jeg er sola som stilner bak fjellet og aldri blir sett eller hørt.
  Jeg er tårene.
  Jeg er tårene som lett glir ned mot kinnet. Jeg er tårene, tårene til de der ute som har et knust hjerte.
  Jeg er den jeg er. Jeg er meg, meg som går gjennom livets gang. Meg, lille meg, som lar en liten støv være all verdens ting.
  Meg. Meg som ikke er meg. Men som er meg i ett med støvet. Støvet som er meg og det er den jeg er.

 2. Hm, morsomt det du skriver om Oslo. Er rart når man bor her, så kunne jeg aldri tenkt meg å bo et annet sted. Føler ikke Oslo er noe storby hvor det skjer ting hele tiden, store tider av dagen er det veldig stille og få mennesker i byen. Snakker av erfaring da jeg jobber i en stor butikk midt på Karl Johan. Men alltid morsomt høre hva folk som bor litt utenfor tenker!

Leave a reply