VIDEOBLOGG EN GANG I UKEN?VIDEOBLOGG EN GANG I UKEN?

· UNITED SCREENS ·

I går var jeg en tur innom united screens for å snakke om youtube kanalen min! Det er ikke noe å legge under teppet at jeg aldri har brydd meg så mye om det hele. Youtube? Hvem bruker nå det? Haha, jeg tror jeg fikk halvveis sjokk over hvor mye som har blitt sett på min egen, og hvor lite jeg har brydd meg om det hele. Jeg liker å lage videoer, men på et helt annet plan. Jeg liker små Instagram snutter som jeg ser på som «kunst», ikke oppstilte kleine situasjoner jeg ikke takler så bra.. Jeg vet jo at mange av dere savner dette, flere videoer og flere innblikk i hverdagen min.. Så kanskje jeg skal gi det et forsøk ?

// Yesterday I had a meeting with united screens to talk about youtube my channel! There is nothing to add under the carpet that I’ve never bothered so much about it at all. Youtube? Neeh.. Haha, I think I got halfway shock of how much has been seen on my own, and how little I have cared about it. I like making videos, but on an entirely different plane. I like small Instagram videos which I see as «art», not awkward situations.. I know that many of you miss this, more videos and more insight into my everyday life .. So maybe I’ll give it a try? //

VIDEOBLOGG EN GANG I UKEN?VIDEOBLOGG EN GANG I UKEN?VIDEOBLOGG EN GANG I UKEN?

… HVA VIL DERE SE VIDEOER AV?

Så jeg har kommet frem til at jeg skal prøve å lage en video til dere hver eneste uke. Det blir en liten utfordring i og med at jeg allerede føler at bloggen tar mye tid i livet mitt. Men jeg elsker det her, og det har blitt en del av meg uansett om jeg vil eller ikke. Så dette blir litt opp til dere? Hva har dere lyst til å se? Jeg er totalt blank. Haha, jeg er verdens minste youtube titter og vet ikke engang hva som er normalt å titte på engang. Så gi meg noen tips til hva dere vil se fremover, så skal jeg virkelig gjøre mitt beste!

// So I’ve decided that I’ll try to make a video to you every week. It becomes a challenge in that I already feel that my blog takes a lot of time in my life. But I love it, and it has become a part of me whether I want to or not. So this becomes a bit up to you? What would you like to see? I’m totally blank. Haha, I’m the world’s smallest youtube stalker and do not even know what’s normal to look at. So give me some tips on what you want to see, and I will really do my best //

VIDEOBLOGG EN GANG I UKEN?

35 Responses to VIDEOBLOGG EN GANG I UKEN?

 1. om du trenger litt inspirasjon så ta en titt innom thatsojack, drew macdonald og claudia sulewski. Legger med noen bra videoer du kanskje vil like og kan dra litt inspirasjon ut av:
  claudia: https://www.youtube.com/watch?v=H08xDcq5yNg
  claudia:https://www.youtube.com/watch?v=QKXZtle6omQ
  drew: https://www.youtube.com/watch?v=9k_BpukV0es
  drew:https://www.youtube.com/watch?v=0Cj7LKD7_l8
  jack: https://www.youtube.com/watch?v=ivDqsR2V-w4
  jack: https://www.youtube.com/watch?v=y3Vdp0iLoOQ
  jack: https://www.youtube.com/watch?v=wRJ6Y4rmz9Y

  Håper jeg var litt til hjelp:)))

 2. Hårvideo, vlogger (sånn at du filmer små klipp av hva du gjør i løpet av hele dagen) er veldig morsomt, challenges, 50 fakta om meg, hva jeg har i sminkemappa/ veska, matlagingstips, innkjøpsvideo, romvideo, spørsmålsrunde ++

 3. Du kunne hatt «follow me around» video der vi se hva du gjør i løpet av en dag + div challenger ?

  (Har foresten sendt deg melding på facebook ang spørsmål om hjemmeskole, hadde satt pris på svar?)

 4. – hvordan du sminker øynene dine!
  – video hvor du tar opp et tema du mener er viktig etc. (?)
  – hår og flettevideoer
  – lookbook
  – produkt anbefaling

 5. Videoer hvor du prater om forskjellige viktige temaer som du liker eller synes er viktig. Også sånn produktanbefallinger osv..

 6. Ser mange har kommentert noe av det samme over, men jeg vil gjerne se videoer hvor du snakker om meningen din blandt forskjellige temaer (sånn som den videoen du snakker om hva du tenker om skole)

 7. Elsker videoene der du svarer på spørsmål, så fortsett å ha det på video med jevne mellomrom. Du er så flink til å snakke for deg, det blir på en måte så innmari ekte, og særlig om litt viktige temaer!

 8. Pratevideoer hvor du forteller om råd ang depresjon, eller deler dine meninger om ting! Jeg elsker tankene dine! Du sier alt det jeg mener men som jeg ikke tørr å si! Eller vlogger

 9. Q&A, spørsmålsrunder og bare dei som snakker, jeg ELSKER bare tankene du deler og hvordan du snakker og tenker!!

 10. Har sett videoene dine tidligere, men så de faktisk akuratt igjen i kveld, og jeg vil bare si: tusen takk!! Går igjenom en litt vanskelig tid og den personlige videoen hvor du svarer på spørsmål og gir litt råd får meg til å tenke over hva jeg vil, og at jeg ikke kan fortsette slik lengre! Hvordan du har greid å komme deg ut av dyp depresjon gir meg et håp om at det er mulig å få til en endring. Selv om jeg nå sliter med å se et lys, vet jeg at det er der et sted.
  Men tilbake til videoene dine; jeg kunne godt tenkt meg å se flere personlige videoer eller tags(eller hva det nå heter) hvor vi blir bedre kjent med deg. Håper du skjønner hvor godt forbilde du faktisk er<3

 11. Jeg sier jaaaa til en video i uka ❤️
  Jeg vil gjerne se for eksempel en video der du viser frem favorittene dine i klesskapet ditt, og hvor dem er fra. Flere sminkevideoer og gjerne en der du viser hvordan man kan sminke seg til for eksempel en helt vanlig hverdag. En video der du svarer på spørsmål du har fått igjennom uken. Hårvideo der du viser hvordan man fletter sånne fletter du hadde i den svar på spørsmålsrunde videoen (to fletter). En video der du viser dine nyeste innkjøp. En video der du viser morgen og kveldsrutiner. Og vlogger fra dagene dine ??

  Ha en superfin søndag!

 12. Jeg hadde likt og hatt flere spørrerunder der du svarer på video:)
  Også kanskje noen videoer der du bare snakker, altså slik som i et skriftlig innlegg, der du deler tanker om forskjellige ting og problemer, bare over en video. Du er så klok så det hadde vært utrolig pent!

 13. Mine favorittvideoer av deg er faktisk de du snakker på, svar osv. Videoer der du snakker om temaer som betyr mye for deg, svarer på spørsmål osv!

 14. Hei!

  Vil gjerne se video av hvordan du sminker øyenbrynene og øyenskyggen din med litt close up der du forklarer kva du gjør 🙂 elsket den sminkevideoen du hadde sist, men litt vanskli å se hvordan du gjør det når det er på avstand 🙂 åså video av tatoveringene dine hadde vert gøy 😀

 15. Hadde vært gøy om du startet å vlogge, altså filme innimellom f. eks en dag eller en helg, og alt som trengs er en mobil eller et lite vlogkamera 🙂 Vet at vloggger har blitt enda mer populært enn før nå, og jeg elsker å se på vlogger fra alt fra en vanlig hverdag eller om man skal på et kult event.

 16. Jeg har vært stor fan av visuals i det siste.(Vimeo) har de alltid i bakgrunden mens jeg driver med noe annnet. Du kan f.eks lage en typisk deg video med masse klipp av ting du liker. (Visuelt sett) Ellers er det ingen oppskrift, bare lag noe du vil lage om? Derfor vi leser ?

 17. Jeg vil gjerne se videoer hvor du snakker om temaer som opptar deg og som interesserer deg, fordi det er veldig interessant å høre på meningene dine. Du er en fantastisk person som treffer meg midt i hjertet, et virkelig godt menneske vil jeg tro tvers igjennom. Så det er veldig koselig å se på.
  Videoblogger er også veldig interessant, noe jeg kunne sett for meg at du lager! Videoer hvor du filmer gjennom hele dager osv.
  Videoer hvor du finner på noe med venninner kunne også vært interessant. F.eks. ulike tags eller spørrerunder, hvor godt dere kjenner hverandre, førsteinntrykkene du og dine beste venninner fikk av hverandre og slike koselige ting.

Leave a reply