“Choosing a path meant having to miss out on others. She had a whole life to live, and she was always thinking that, in the future, she might regret the choices she made now. “I’m afraid of committing myself,” she thought to herself. She wanted to follow all possible paths and so ended up following none. Even in that most important area of her life, love, she had failed to commit herself. After her first romantic disappointment, she had never again given herself entirely. She feared pan, loss, and separation. These things were inevitable on the path to love, and the only way of avoiding them was by deciding not to take that path at all. In order not to suffer, you had to renounce love. It was like putting out your own eyes not to see the bad things in life.”
― Paulo Coelho, Brida

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN! (VIDEO)

42 Responses to SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN! (VIDEO)

 1. Ingen Anniken, ingen slår deg?? stå på, du er et veldig godt forbilde! Ser veldig opp til deg.

 2. Kjenner meg mye igjen i det du sier. Og er enig i deg i det at «det er våre egne tanker som styrer om man er lykkelig eller ei, og hvordan man ser verden». Fantastisk menneske!

 3. Fy fader altså! Du virker så genuint god og klok.
  Føler du noensinne at du er født inn i feil generasjon? Jeg bare går ut døren, og tenker .. wow, menneskeheten. Innbiller meg at jeg på en måte hører til et helt annet sted, i en helt annen tid og at jeg ikke passer inn. Tenker mye av det samme som deg, og føler kanskje du kan tenke noe av det samme.
  Ahh, la oss bare bli bestevenner right away.

 4. Tankene dine er både fascinerende og inspirerende, og du har utrolig mange gode tanker og råd. Jeg er helt enig i det du har skrevet om at du er en gammel sjel i en ung kropp. Du har så utrolig mange tanker som jeg tror mange på din alder ikke har. Jeg kunne sittet og hørt på deg «skravle», som du kaller det, i mange timer, og hvis du noen gang kommer ut med en bok så gleder jeg meg til å lese den. Takk for at du er så åpen om deg selv og tankene dine, Anniken.

 5. Du er mitt største forbilde Anniken!
  Håper så sykt du kommer ut med bok, er ikke så fan av å lese men personer som deg får meg til å ville vente på en bok fra deg. Kjenner meg veldig igjen i det du sier og det er så deilig å ikke føle seg så sykt alene.
  -J16

 6. Jeg gir meg over hver gang du åpner kjeften. Du er virkelig et flott menneske med en vakker sjel. Ordene dine treffer meg og du har hjulpet meg med å finne så mye. Kjærlighetssorgen jeg hadde viser seg egt å bare være mangel på en bekreftelse. En bekreftelse om at jeg var bra nok. Så fort han dro, mistet jeg meg selv fordi bekreftelsen dro med han.
  Jeg takker deg, Anniken, for at du har fått meg til å innse at jeg er noe. Du har kanskje ikke gjort det bevisst, men jeg har virkelig funnet meg selv mer enn noen gang. Du får meg til å føle jeg er en viktig sjel jeg også. Tusen, tusen takk.

 7. Jeg er sånn som dytter alle følelser bort og overtaler meg selv til å ikke bry meg om folk, men jeg er ikke lykkelig! I lengden blir man veldig ensom og tom av å være sånn. Man slipper ingen innpå seg og har derfor ikke så mange nære personer i livet. Liver blir fort falskt og overfladisk. Og man kan likevel overtenke som faen. Men kanskje det bare er meg det er sånn for, jeg vet ikke..

 8. Heei! Digger bloggen din og deg! Føler meg så igjen i å og si alt du føler og sir. Men jeg lure på hvilken telefon du har og hvordan den er?

 9. SÅ glad du alltid er ærlig og ekte i videone dine! Vi trenger noen som deg i en bransje som dette. Stå på <3

 10. Vet ikke helt hvorfor men jeg kunne hørt på deg snakke i flere timer! – Alt kommer liksom fra tanker du har der og da, uten filter, og det er så fascinerende å høre på!

  Men ville bare si at du inspirerer mange, inkludert meg. Stå på videre!

 11. Fy flate, Anniken! Du virker som ei ekstremt bra dame! Så utrolig reflektert, kul og morsom! Jeg var virkelig ikke slik når jeg var 19! Og det tror jeg ikke mange er heller!

  Jeg har også opplevd slik søvnparalyse-ting. Det har kanskje skjedd meg fem ganger og alle «episodene» skjedde på en ganske kort tidsperiode. (Jeg har ikke lest meg opp så mye på dette. Men er det din erfaring at det skjer under spesifikke tider eller hva jeg skal si.. altså, om du er stresset, urolig, trist.. e.l.?) Det skjedde også kun når jeg var på besøk i barndomshjemmet mitt, aldri i min egen leilighet.. Og hver gang var det samme greia som skjedde og det var jo helt forferdelig skummelt..! Men det er ganske spennende.. Skal sjekke ut det på Netflix ijaf:)

  Ps: En feminist er i korte trekk noen som ønsker at kvinner og menn skal ha like rettigheter. Så jeg regner med de aller fleste er feminister 😉

 12. Jeg sitter her med et stort glis rundt munnen. Grunnen til det er fordi du svarte på mitt spørsmål og jeg måtte se det opp igjen flere ganger. Jeg ble så lettet og glad. Tusen takk! Tror ikke du vet hva du gjorde, det svaret gjorde noe med meg. Åherlighet tusen takk!
  Du er tipp, topp, tommel opp! Må bare si jeg ler litt (positivt), for du har så masse morsom å si, spesielt det med mat styret. HAHAH.

  Tusen takk for at du er deg, Anniken! Jeg vil alltid lese bloggen din. Du er en av de bloggerne jeg støtter fult og helt ut!

 13. Du er kjempe flink, elsker virkelig å høre på deg snakke!
  Bruker vanligvis ikke å kommentere, men når du begynte å snakke om søvnparalyse følte jeg nesten at jeg måtte. Har hatt noen slike episoder selv, og det er, som du sier, helt forferdelig. Har aldri møtt noen som har opplevd det samme, så takk for at du snakker om det! Føler meg litt mindre sinnssyk nå haha

 14. Blir jo overfladisk etter en video som denne, men jeg må bare få si det; du er helt utrolig vakker.

 15. Så bok-anbefalings videoen din, og jeg må bare anbefale life of pi. Det er en fantastisk bok, og det er laget en film om den som er rørende og vakker.

 16. Kjenner meg sånn igjen i tankegangen din og meningene dine:) elsker bloggen din og syns du er utrolig flink og jeg beundrer deg virkelig <3

 17. Du er fantastisk Annikken! Jeg kjenner meg godt igjen i så mye av det du forteller, og jeg synes du er utrolig flink til å sette ord på ting. Det at vi som bloggleserne dine vet hva du har vært igjennom tidligere, og at du snakker om livet på en så realistisk måte gjør alt du sier virker veldig troverdig. Jeg er bare utrolig takknemlig for at du rett og slett skriver innlegg og blogger, for du har så mange gode tanker du deler med oss. Den dagen du gir ut bok skal jeg stå først i køen for å si det sånn! Du er virkelig inspirerende, det skal du vite, Annikken.

 18. Gleder meg sinnsykt til dagen boken din blir sluppet ut, tror virkelig den er verdt og vente på!

 19. Skal du ha spørsmålsrunde del 2? Du svarte ikke på spørsmålet mitt om tatoveringen din under foten..

  • Hva lurte du på? Er ikke lett å kunne svare på alle spørsmål, men jeg svarte forsåvidt på spørsmål om tatoveringen under foten?

 20. Jeg skriver vanligvis ikke kommentarer, men nå.
  Svarene på spørsmålsrunden din gikk i bakgrunn, mens jeg holdt på med andre ting. Så fikk du spørsmålet om du selv syns du var spesiell, og svarte blant annet: «er det ikke dere som hele tiden sier dere kjenner dere igjen i det jeg skriver? da er vi vel normale hele gjengen da.» Det fikk meg til å stoppe opp. Det er så utrolig sant og viktig å påpeke at det er helt normalt å være litt deppa en dag, å ha litt kjærlighetssorg, eller bare synes verden er urettferdig. Det å bare sveve litt er helt OK, uten at en trenger å tenke på hva alle andre gjør og at du er så spesiell og unormal. Jeg har alltid likt bloggen din nettopp på grunn av dette, at jeg kjenner meg igjen. Og det at du deler dette gjør at jeg ikke føler meg så spesiell (og da mener jeg i negativ form), men at det er faktisk helt normalt og helt OK.
  Du skriver så mye bra og det du reflekterer over, gjør at jeg, og helt sikkert mange andre, klarer å reflektere litt over ting som dette og. Som du sier – en må bare si til deg selv at dette går fint. Du har det bra.
  Takk for at du deler og takk for at du viser at det er helt normalt å ikke være helt A4 hele tiden.

 21. Du må lage videoblogger oftere altså! 🙂 kunne hørt på deg i timesvis.. Her er forresten definisjonen på en feminist, så kanskje du svarer annerledes neste gang 🙂 :
  Feminisme er en fellesbetegnelse for ideologi, etikk, politikk, og akademisk virksomhet som handler om frihet, likestilling og rettferdighet for begge kjønn.

 22. Jeg blir så glad når jeg ser denne videoen! Du er så ekte og så jordnær. Det med kjærlighet eller hekta… Den traff meg så skikkelig! Jeg er alltid den som blir helt desperat etter noen å være glad i og noen som kan være glad tilbake. Trenger å bli mer som deg å forstå at jeg må kunne trives i mitt eget selskap 🙂 Takk for super video!

 23. For et nydelig menneske du er, virkelig. Gleder meg så masse til den dagen du skal slippe boken din 😀

 24. har selv hatt sånn paralyse du snakker om selv (tror hvertfall det var det). alt var liksom våkent i hodet, men klarte ikke bevege en muskel og prøvde alt jeg kunne for å bevege meg, begynte å hallisunere, hørte masse lyder, og prøvde å rope etter hjelp, og det er det mest skremmende jeg har opplevd i hele mitt liv. Mens jeg lå der tenkte jeg om jeg bare kommer meg ut av dette skal jeg være evig lykkelig og takknemlig. Når jeg våknet helt ut av dette begynte jeg å hylgrine både fordi jeg var i sjokk og skremt og fordi jeg var så glad for å komme ut av det. Var satt ut hele den dagen og måtte ringe moren min. utrolig spesiell opplevelse som håper jeg aldri opplever igjen. mest forferdelige jeg har opplevd.

 25. Enig med alle over her.. jeg er 24 og føler jeg lærer masse av deg 🙂 Du er definitivt en gammel sjel i ung kropp. Håper du kan kjøre på med mer pratevideoer og vinsnakk for dette kan jeg høre på i timesvis 🙂

 26. Flinke, dyktige fantastiske deg! Når dagene er som verst, aldri gi opp! Du har talent, og boka di kommer til å bli bra!

 27. Du virker som en nydelig person, Anniken!
  Uff, må være grusomt å hatt så mye søvnparalyser. Har opplevd det en gang, det er det sykeste jeg noen sinne har opplevd.
  Gleder meg til bok etterhvert! 🙂

 28. Hei kjære deg ..
  Leste mer blogger før, og har begynt smått å lese gamle favoritter igjen, deriblant deg. Og jeg må bare si; etter å ha sett denne videoen kjenner jeg meg varm i kroppen, nesten litt betatt av deg, om det er lov å si , haha. Uansett .. Følger deg på instagram og til og med snapchat, og synes du er helt nydelig, og nå framstår du (om mulig) bare som enda nydeligere. Jeg kunne seriøst hørt på stemmen din i flere timer, og jeg blir satt ut av den lave alderen din, for det du forteller, snakker om, og ditt syn på ting er virkelig helt fantastisk. Du er og forblir er forbilde, til og med for oss som er eldre enn deg. Du er beundringsverdig, og jeg elsker tankemåten og hvordan du styrer tankemønsteret ditt på i hverdagen. Tips jeg absolutt har tatt til meg i dag .. T A K K! <3

Leave a reply