TING TAR TID..

· SPØRSMÅLSRUNDEN ER BESVART ·

Okey, jeg gir opp. Klokken har akkurat passert 21:00 og jeg faller snart sammen. Jeg har ikke blogget før nå fordi jeg var helt sikker på at jeg skulle få ut videbloggen i kveld. Haha, uff optimistiske Anniken. Jeg har helt glemt hvor lang tid det hele tar. Jeg bruker faktisk en hel dag på å lage en videoblogg for dere, og jeg pleier å bruke en søndag.. IKKE en mandag som jeg har gjort nå. Vel, den kommer imorgen tidlig! Det tar nå 2 timer å få den opp på Youtube, så det blir kanskje en smule sent nå. Uansett, jeg gleder meg til å vise dere hva jeg har i tankene denne gangen. Den ble faktisk på hele 34 minutter, så det er bare å sette seg i godstolen forstår jeg. Jeg skravler jo som få når jeg først får lov.. Hehe.

Toppen min finner dere: HER
Shorts: HER
(Affiliate)
TING TAR TID..

5 Responses to TING TAR TID..

Leave a reply