THE BLUE VELVET SUITTHE BLUE VELVET SUIT

TODAY I`M WEARING :

Velvet jakke: HER
Velvet dressbukser: HER
Sko: HER

THE BLUE VELVET SUIT

· I  COULD  WEAR  THIS  EVERY  SINGLE  DAY ·

Det er noe mannlig ved det å gå med dress som gjør meg veldig komfortabel. Egentlig er jeg super glad i gutteklær, jeg bare tør ikke gå rundt i herreavdelingen å kjøpe klær til meg selv. Hvorfor? I have no idea. Bare en eller annen sperre som setter seg opp i tankegangen innimellom. Men at jeg elsker denne dressen er det ingen tvil om, plaggene er også døds fine hver for seg. Ah, i dag er en dag jeg har skikkelig skrivesperre kjenner jeg. Haha, uff. Jeg har nettopp våknet, Kaja sover fortsatt ved siden av meg og det er klart for en ny dag. Jeg ploppet raskt innom for å vise dere denne dressen! Å ja, det kommer så innmari mange fler bilder av denne langhelgen for å si det sånn! Gleder meg til å vise dere mer av det vi har gjort de siste dagene!

THE BLUE VELVET SUIT

// It is just something with mens clothes that makes me so comfortable. Actually, I am super happy in male clothes, I just do not dare to walk around in the men’s department to buy clothes for myself. Why? I have no idea. Just another barrier that sits up in my mindset between. But I love this suit, the garments are also fine separately. I just woke up, Kaja still sleeping next to me and it is ready for a new day. I just wanted to show you this suit! And yes, I´m going to show you more pictures of this long weekend! Can not wait to show you more of what we have done over the last few days //

THE BLUE VELVET SUIT

16 Responses to THE BLUE VELVET SUIT

  1. Hei, jeg så en video du lagde for en stund siden der su snakket om bøker du leser, og har lest tidligere. Jeg ville derfor anbefale deg en bok som jeg synes er veldig nydelig. Den heter Krystallslottet og handler om en av flere søsken som vokser opp med litt alternative foreldre, og hvordan det er. https://pantagruel.no/bok/krystallslottet/ Anbefaler deg å lese den!

  2. Altså, forundrer meg ikke, men denne dressen var virkelig flott på deg! Jeg liker at du er så vågal 🙂

  3. Hei! Du er bare så rå i alle klærne dine! lurer på hvilken størelse du kjøpte jakken og buksen i? Vil kjøpe denne dressen til 18 års dagen min:)

    • Jeg har 36 i buksen (litt stor i livet) og 38 i jakken fordi jeg ville at den skulle være litt stor! <3

Leave a reply