Kjøpte denne vakre tingen på Filippa K her for leden, og gud så mye fint de har? Jeg ble i butikken i sikkert en times tid for å prøve typ.. alt? Jeg er stor fan av Filippa K, og blir bare mer og mer glad i det. De er en stor inspirasjon når det kommer til produksjon da de alltid har oppført på nettsiden sin hvor ting er laget, hvor mange arbeidere ++ Ikke nok med det bruker de bærekraftige materialer, og nå ser jeg på en sort trench som er laget av resirkulerte plastflasker! Bra for miljøet, og bra for oss. Jeg har også lenge lett etter en perfekt hvit skjorte, som er noe mer “myk”. En som er lett å bruke på farten, og ser mer avslappet ut enn en klassisk hvit stiv skjorte. Så fant jeg denne, i silke. Den må dog steames ofte, men det gjør meg ikke stort. Synes den er såå fin!

Du finner den: HER og jeg har størrelse small! (btw, du får ikke toll på Filippa til Norge)

//Bought this beautiful shirt at Filippa K the other day, and I think I stayed in the store for an hour to try out .. everything? I’m a big fan of Filippa K and just love their clothes. They are a great inspiration when it comes to production. They always write on the website where things are made, how many workers in the factory ++ And they also use sustainable materials, and now I look at a black trench made of recycled plastic bottles! Good for the environment, and good for us. I have also been looking for a perfect white shirt, which is somewhat more “soft”. One that is easy to use on the go, and looks more relaxed than a classic white stiff shirt. Then I found this, in silk. However, it must be steamed often, but it doesn’t bother me.

3 Responses to THE PERFECT SHIRT

  1. Hei. Angående instasoryen din Anniken så
    Håper jeg du er klar over, og bevisst på ditt valg om å promotere en tannkrem som er uten fluor. Dette er direkte skadelig for folkehelsen og jeg klarer ikke helt å forstå at du tør å ta på deg det ansvaret om noen skulle risikere å ødelegge tennene sine pga dine tips. Håper du leser deg litt opp og revurderer hva du promoterer, spesielt når det er snakk om folk sin helse.
    Hilsen Madeleine

Leave a reply