Hei fininger. De siste dagene har vært super hektiske, og i dag bestemte jeg meg for å ha en jobbe lørdag. Rett og slett kun slappe av, gjøre yoga og spise god mat. Redigere et par videoer jeg har filmet til dere, og ikke minst planlegge uken litt. Vaske leiligheten? haha, ble ikke så mye slappe av likevel. Kjenner jeg ramser opp alt jeg gjerne skulle gjort med en gang jeg starter. Anyway! Jeg vet ikke om dere husker at jeg la ut min favoritt smoothie bowl på YT en gang, men den har fått litt justeringer. Jeg spiser faktisk dette veldig ofte, og det er så utrolig godt og fresht!

// The last few days have been super hectic, and today I decided to have a working Saturday. Simply just relax, do yoga and eat good food. Edit a few videos I’ve filmed for you, and not least plan the week a bit. Clean the apartment? I have a lot of  stuff I would like to do once I start. Anyway! I don’t know if you remember, but I showed you my favorite smoothie bowl at YT once, but I have done some adjustments. I actually eat this very often, and it’s so ooo good!

WHAT YOU NEED:

1. Alpro vanilje yoghurt (naturell er også grei!)
Alpro vanilla yoghurt (the natural one is also great)

2. Gresskarkjerner (disse inneholder masse proteiner)
Pumpkin seeds (this is the holy grail when it comes to protein)

3. En avocado, dette gjør den kremete!
One avocado (this makes it creamy)

5. Blåbær, bringebær og en hel banan. Jeg liker å kjøpe de separat (gir mer smak)
Blueberry, raspberry and one banana (i like to buy them separate, more tasty)

6. En teskje honning
One teaspoon honey

7. Bestem egen topping, jeg elsker å bruke vanilje hemp og granola!
 Your own topping (I love vanilla hemp seeds and this granola with strawberry)

Merkelig, men jeg liker faktisk ikke så godt granola. Men denne er sååå god. Aner ikke hva det går av meg, men det er mer av den enn alt annet!
//Strange, but I don’t really like granola. But this one is sooo good. Don’t know what it is.. but it´s so sweet and the strawberries are amazing!

5 Responses to THE BEST SMOOTHIE BOWL

  1. Hei! kunne du laget en sminkevideo hvor du viser looken og produktene du hadde under åpningen av det nye hotellet?
    Ellers vil jeg bare rose deg for alt av arbeidet du gjør! Du inspirerer

Leave a reply