inneholder annonselenker

I`M WEARING:

Sweater: HERE (another alternative: HERE) / Trousers: HERE / 
Shoes: (old, but found a used pair) HERE / Bag: HERE

Det er ikke så veldig mye mer jeg vil i dag enn å ta på noe komfortabelt, men chic, handle på en søndagsåpen butikk og lage pasta bolognese med lammekjøttdeig. Jeg tror det er akkurat det jeg skal i dag også, og ja jeg vet jeg har sagt det mange ganger, men jeg savner bloggen og har bestemt meg for at jeg skal bli her, helst hver dag, men la oss starte med denne søndagen. for jeg kjenner både høsten og følelsene krype tilbake.

// There’s not much more I want today than to put on something comfortable but chic, walk to the grocery store and make pasta bolognese with lamb mince. I think that’s exactly what I’m going to do today too, and yes I know I’ve said it many times, but I miss the blog and have decided that I’m going to stay here, preferably every day, but let’s start with this Sunday. because I feel both the autumn and the feelings creeping back.

3 Responses to THE PERFECT SUNDAY OUTFIT

Leave a reply