1. Hvordan redigerer du bildene dine? – Jeg bruker som regel VSCO og bruker mest A filterne, samt E4 og E5
//How do you edit your photos? – I use VSCO and I use mostly the A filters, and E4, E5!

2. Er du fornøyd med Leica kameraet ditt? – Det er jeg. Men nå har jeg rundt 5-6 kameraer også, på bloggen er det Leica som blir brukt!
//Are you happy with your Leica camera? – I am! I have around 5-6 cameras, but on my blog Leica is the camera I use the most.

3. På hvilken butikk kjøpte du den veganske Diplom isen med sjokoladesmak? – Den kjøpte jeg på Coob obs!
//Vegan icecream from Norway question haha

4. Hørte du skulle være med på trygdekontoret på NRK med blant annet Morten Hegseth? – Jupp, det kommer på tv nå i Mars, og vi snakker om så mye som psykisk helse. Lover å dele den når jeg vet når den kommer på tv!
//Questions about a Norwegian tv show

5. Kommer du til å komme med en ny kolleksjon for Knust Porselen? – Ja!! Om alt går etter planen kommer det nye plagg til høsten <3
//Are you going to do more pieces for Knust Porselen, or was that it? – If everything is done by then you will see our news this autumn!

6. Hvordan går det på kjærlighetsfronten, har du fortsatt kontakt med Anders? – Ja, det har vi. Vi er ekstremt glad i hverandre, og begge synes det er vanskelig å gi slipp. Vi har blitt enige om at det ikke går på dette tidspunktet. Såå, jeg er hvor jeg pleier å være haha. (der lo jeg)
//Do you still have any contact with Anders? – Yes. He his my best friend, and we still love each other. It´s hard to let someone go, but we know that it will not work at this point. So.. Im where I use to be, haha.

7 Responses to THIS WEEKS QUESTIONS

  1. Hvor er den vasen du har med sånn typ gull gitter/plate med hull som du la ut bilde av på storyen? 🤩

  2. Det er så forbanna godt å lese hvordan du skriver om Anders. Skamløst og vakkert liksom. Det er kjærlighet, men det er vanskelig. Jeg har hatt en vakker, men nådeløst komplisert relasjon til samme fyren i 4-5 år (som føles som hele voksenlivet mitt her i starten av 20-årene) og for meg føles det helt umenneskelig å bare la det vi har forsvinne. Samtidig er jeg omringet av en vennegjeng der “rasjonelle” og “a4” tanker er det eneste som er godkjent, og hvor et forhold som dette får null nåde. Det er en slags tanke om at en relasjon til en gutt i 20årene kan være tre ting. En kompis, en du ligger med, eller en du planlegger å gifte deg med. Vet du ikke hvilken boks du vil og får til å gå inn i er det bare å kutte. Omringet av det føler jeg meg av og til gal, tom for selvrespekt og svak, som mener at denne relasjonen er verdt å ta vare på. Vi elsker hverandre, men vi får ikke til å være kjærester akkurat nå. Og det er egentlig fint, men jeg føler meg så forbanna alene i det, og juger til alle venna mine om at jeg ikke har hatt kontakt med han på et år, til tross for at han fortsatt er en stor del av livet mitt. Herregud, jeg kunne skrevet en bok om dette, men det skal jeg ikke gjøre her, haha. Poenget mitt er, at å få lese og høre (pod) hvordan du, uten å unnskylde eller forklare deg bort, forteller om denne gutten som du ikke helt vet hvor du skal med, men som du ikke klarer å kvitte deg med, er befriende. Jeg ser så opp til deg, og respekterer deg. Ærligheten og sårbarheten sammen med stå-på-viljen og selvstendigheten. Du får nok mange, ikke bare meg, til å føle seg litt mindre alene her i verden, ved å bare være deg, og det skal du ha ros for.

Leave a reply