HELLO OSLO, HELLO LOVE, HELLO AUTUMN

For en vakker morgen, og ikke minst dag. Jeg må raske på med dette blogginnlegget, for jeg skal nemlig videre fra min lille visitt her hjemme. Clarins holder et lite event med Cornelia i dag, og som den støttespilleren jeg er – blir jeg med, hehe. Etter dette skal jeg faktisk på teater, noe jeg gleder meg virkelig til. Kan ikke huske sist jeg så et teater stykke, og det gjør virkelig noe med sjela! I dag spiste jeg frokost på Eckers, et sted jeg har hatt lyst til å besøke lenge. Forsto raskt at jeg skulle funnet denne lille perlen før, nydelig frokost, kaffe og et godt utvalg av juice og annet godt. NAM! Jeg spiste Sandwich med hummus og annet digg. Catchet litt opp med en venninne før vi tok noen bilder ved Kolonihagen, også en fantastisk liten plass, men guud jeg forsto ikke menyen at all. Det ble en for fancy pancy frokost. Melkesjokolade og sopp? Hva sa du sa du? Haha, ikke min type greie for å si det slik. Sikkert godt og fancy, men heeelll no. Jeg skal ikke ha noe sjokolade og sopp på samme tallerken. Vel, jeg må komme meg avgårde, aner ikke hva jeg skal ha på meg og har egentlig super mye å gjøre. Bare jeg som føler tider flyr fra meg om dagen? Jeg kan ikke huske hva jeg har gjort de siste ukene, for å ikke snakke om sommeren? Jesus, jeg klarer ikke holde følge med denne tiden. Når jeg var liten føltes alt som en evighet, nå føler jeg det helt motsatte. Jeg klarer ikke følge med, og stresset tar meg. Vi snakkes veldig snart! ♥ ♥ ♥

...

TODAY I`M WEARING:

Jakke i fuskepels: HER
Bukse og cardigan: Zara
T-skjorte: Gucci
Sko med strikk: HER 
Veske: HER

5 Responses to TILBAKE I VERDEN

  1. Du er nydelig du:-)) Liker stilen din. Hvor var de skoa som du gav til søskenbarnet ditt fra? (fra videon du lagde)
    Håper på svar.
    Elisabeth

Leave a reply