» THE PERKS OF BEING A WALLFLOWER «

Åhh, hvor utrolig koselig er ikke dette? Som jeg sa i min siste video har flinke og talentfulle Linn Wold laget et print av meg. Når hun spurte om hun kunne bruke ansiktet mitt til sitt nye prosjekt var det ingen tvil. Jeg føler egentlig at det er veldig merkelig å henge seg selv opp på veggen og liker ikke tanken, hehe. Men i og med at dette er en «tegning» synes jeg det skal være greit. Hyggelig er det uansett, og tanken på at alle Norges vakre mennesker kan kjøpe dette gjør meg varm, så utrolig gøy! Om dere skulle kjøpt denne mååå dere tagge meg på Instagram så jeg får se. Så ja, nå kan dere rett og slett få meg på veggen!

Posteren "ANNIJOR" finner dere: HER

// Oh how beautiful is this? As I said in my last video, talented Linn Wold made a print of me. When she asked if she could use my face for her new project, there was no doubt. I really feel that it’s very strange to hang yourself up on the wall and do not like the thought, hehe. But, as this is a «drawing», I think it should be okay. Nice, nevertheless, and the idea that all Norway’s beautiful people can buy this makes me warm, so amazing fun! If you were to buy this PLEASE, tag me to Instagram so I can see. So yes, now you can simply get me on the wall //

4 Responses to HENG MEG PÅ VEGGEN

  1. Jeg kjenner deg ikke. Jeg har selv aldri slitt med angst, så jeg aner ikke hvordan du har det. Men jeg håper du en gang lar slipp på alle onde tanker og bare lever. Vi er så heldig som er fri og kan leve i verdens beste land. Du virker som en fin person, og jeg ønsker for deg at du virkelig får være lykkelig og komfortabel med deg selv:) stå på! Tøft å dele alle tankene og problemene dine, og du hjelper nok mange flere en du tror selv. God klem

Leave a reply