11 Responses to TODAYS OUTFIT

  1. Jeg ville bare si at jeg nettopp hørte din og Cornelias siste podcast, og jeg syns dere er så flinke til å formidle disse temaene som er litt tabu og tunge. Jeg kjente meg veldig godt igjen i det cornelia sa om angst, og jeg tenker på akkurat lik måte! Jeg vil heller ikke at noen skal trøste meg når jeg har angst, fordi jeg føler meg «i veien». Følte det var noe feil med meg, for alle rundt meg er veldig flinke til å snakke om når de har det vondt. Syns derfor det var veldig betryggende å høre at jeg ikke er den eneste – og også ikke den eneste som har hatt en tøff sommer. Jeg lurte på om dere kunne snakke litt om veien ut av angsten, evt hva dere gjør for å få tankene over på noe annet? Jeg sliter veldig med dette punktet, da jeg ikke klarer å åpne meg opp når jeg er langt nede i frykt for å være irriterende. Keep up the good work!

Leave a reply