REINSDYR PIZZA MED GRANATEPLE ?

Oh, gad. Hvis dere skal til Oslo, eller bor i Oslo er dere nødt til å stikke innom Tranen på Alexander Kiellands plass. Jeg vet egentlig ikke hvorfor jeg ikke har tipset dere om dette før. Kanskje fordi det fort ble lokalt for meg, og jeg bodde bare et steinkast unna. Tranen er en «liten» koselig café om dagen med bakevarer, kaffe og frokost. Men når klokken slår 17:00 begynner de å selge verdens beste pizza. Oh, lord. Det å ta den med seg hjem var faktisk ikke den samme opplevelsen.. Jeg er bare sjeleglad for at noen har valgt å putte reinsdyr på pizza.. med granateple!? Den er bare helt himmelsk. Om dere vil prøve en av de andre variantene kan jeg også anbefale «4 oster»! Og hvis du er skikkelig i slaget, har de veldig god rosé på glass… Bon apetit!!

. . .

// no need to do this in english guys! just a resturant tip in Oslo named tranen! So if you ever visit Oslo, go there, and eat the raindeer pizza! //

One Response to MONDAY TIP WITH ANNIKEN

Leave a reply