Jakke: Ma Vie (HER) / Genser: HER / Bh: HER / Bukse: Gina Tricot / Veske: Mulberry / Sko: H&M / Klokke: Micheal Kors

Det er så sinnsykt fint ute nå.. Det er på slutten av høsten at fargene kommer fram, altså.. virkelig fram. Det er så fint. Skulle ønske jeg kunne vært ute hele dagen, gått laaange turer i skogen med pappa og hundene. Sånt har jeg aldri tid til lenger, har jeg vokst ifra sånne ting? Jeg savner det. For det var noe av det beste jeg visste.. Husker så godt den tiden, den tiden jeg satt rundt en liten engangsgrill, kanskje ett bål, og kakao. Samtidig med en rett i koppen. Jeg elsket hvordan jeg små frøys og følelsen av å være utslitt når jeg kom hjem. Jeg savner det. Jeg må nesten le av meg selv, hvor stor innlevelse jeg har i det jeg skriver når jeg først er igang, uten stopp skriver jeg, uten stopp. Jeg elsker å skrive, da får jeg satt ord på tankene mine.. Jeg lever meg inn i en liten verden som egentlig ikke er der. Jeg skriver usammenhengene og ting virker bare rot. Skulle gjerne kommet meg inn på badet, fylt hendene mine med kaldt vann og kaste det i ansiktet. Uansett.. Tilbake til virkeligheten Anniken.. Akkurat nå er jeg hos Eline, vi skal spise og kose oss resten av kvelden. Trengte virkelig å være med hun igjen nå, ingen er bedre enn henne. Ingen.

-A9

43 Responses to Too young to be sad

  1. Vakkert skrevet, satte virkelig fart på tankene mine.

    Det var en veldig fin klokke, hva heter den? og fra hvilket merke?

  2. Elsker bildene, elsker overskriften og elsker teksten! Skjønner hva du mener med at når man begynner å skrive bare bare lever man seg inn i en verden. Haha, uansett ha en fin dag!

  3. Åh, så fine bilder! Ser ut som om dere virkelig har det fine høstværet i Norge nå 🙂 Synes strikkejakken din var veldig fin, foresten!

Leave a reply