reklame – sponsede buketter

Okey, look at this?! Jeg vet ikke helt hvordan jeg klarte å finne denne damen, men det var ren tilfeldighet. Jeg har i det siste halvåret smått fått med meg at det har vært mye tørkede blomster på eventer, pr byråer og arrangementer. Man tenker jo at slike ting får man kun tak i om man er en bedrift, eller har et selskap, men da jeg plutselig fikk en pakke på døren av Makeup mekka var det en bitteliten krans sammen med sminken og et lite kort fra @torka_blomster på Instagram. Jeg sjekket Instagram med en gang og sendte en melding.. så klein som jeg er. Spurte om jeg kunne få et par buketter, og at jeg var helt forelsket og ville vise det til alle dere. Jeg fikk et JA, og en uke etterpå var disse tre på døren.

Jeg klarte ikke helt å legge fra meg tanken at hvis jeg en dag skal gifte meg vil jeg ha en stor bukett med tørka blomster, et høstbryllup og masse masse tørre kranser. (ikke at den dagen kommer dere). Vel, måtte uansett dele dette med dere, og la dere sjekke det ut! Når vintermørket kommer er det nesten umulig å pynte leiligheten med friske blomster, og det blir på en måte litt feil også. Her har du noe som varer heeeeele vinterhalvvåret, og sommeren også for den saks skyld. Herregud, de varer jo faktisk evig. Spar på de!

sjekk ut @torka_blomster på Instagram

6 Responses to TØRKA BLOMSTER

  1. Hej Anniken, älskar din stil och din blogg!! Har blivit väldigt intresserad av horoskop och stjärntecken senaste året och vet att du tipsade om en app i din Instagram story, vad hette den appen?

    Kram

  2. Så fint! ? Men synd hun fra tørka blomster ikke svarer på dm på Instagram når man vil kjøpe av henne? ellers veldig bra tips!

Leave a reply