reklame – inneholder annonselenker

Rufsete, usminket, dårlig lakkerte tånegler og for store klær. Tror det er sånn dagene går. Glemmer at jeg er et mennesker med behov. Et som må gå på toalettet, drikke nok vann og komme seg fra A til Å på kort nok tid. Denne uken har vært.. mer hektisk enn hele sommeren sammenlagt. Innspillinger og møter, virkelig møte på møte. Jeg har blitt en sprettball med stoppeklokke. Til det punktet at jeg ikke liker å ha alenetid heller, da blir det så stille. Kampen mot seg selv istedenfor klokken. Meg som sitter på bussen og lar det ene benet riste i frustrasjon. Hvordan jeg på trass ikke setter i øreproppene fordi jeg skal høre på alle samtalene, mens jeg innser raskt at det ikke er noen. Bussen er bråkete, men det kommer ikke en lyd fra alle de tørre leppene. Istede suser det podcast, dårlig rock og tv serier i små vindkast som gjør det hele til en ballade jeg ikke klarer å tyde et eneste ord fra. Lurer alltid på om folk i det hele tatt vet hvem som står ved siden av de. Om de husker at noen puster ved siden av de. Om de har lagt merke til alle de forferdelige sko valgene, eller hvem som har tatt på seg mest parfyme. Noen ganger glemmer de å gå av bussen, og noen ganger rekker de det akkurat fordi de ser opp og forstår hvor de er.
Vi vet jo faen ikke engang hvor vi er.

Jakke: COS / Skjorte: HER / Bukse: Stella Mccartney / Sko: HER / Veske: Zara

4 Responses to DAGENS OUTFIT

  1. Sitter her kl 02:27 å leser boka di for første gang. Jeg er helt hekta! Kjenner meg så igjen i mye du skriver. Tusentakk for at du setter ord på mange følelser som er vanskelige å forklare. ?

Leave a reply