English: How to treat split ends

ORIBE LUST PRE – SHAMPOO

Dette er et lite vidunder produkt jeg bruker i håret mitt hver eneste søndag før jeg tar en etterlengtet dusj. Denne “pre shampooen” er første av sitt slag og brukes i de tørre tuppene dine FØR du går inn i dusjen. Jeg pleier å smøre et godt lag på tuppene mine og gjør noe annet praktisk som å vaske gulvet eller spise et rundstykke eller to. Så går jeg inn i dusjen for å skylle ut. Den er veldig tykk, så pass på at du får ut alt! Jeg bruker fortsatt balsam etterpå!

// This is a product I use in my hair every single sunday before I take a long shower. This “pre shampoo” is the first of its kind and is used in your dry ends before you enter the shower. I usually use a good layer on my dry ends and do something else practical like washing the floor while I wait. Then I go into the shower to take it all out. It’s very thick, so make sure you get everything! I still use conditioner afterwards! // 

HERLIGHETEN FÅS KJØPT PÅ GEVIR I OSLO!

5 Responses to TRIKS FOR TØRRE TUPPER

  1. Er dette en erstatning for hårkur? Har tynt nordisk hår som trenger pleie, men ønsker ikke at det skal tynge håret for mye..

Leave a reply