Jeg må først å fremst få si takk til alle dere som har kommet med tilbakemeldinger på siste innlegg  Men også til dere som i det hele tatt tok dere tid til å lese en av mine følelsesutbrudd. Det betyr mer enn dere tror. For jeg ser alle kommentarene deres, alle mailene deres og alle meldingene som kommer inn på facebook. Jeg ser dere alle. Det er godt å føle seg forstått, føle at noen andre forstår og ikke minst setter pris på det jeg gjør. Vi tror alltid at vår sorg er verre enn andres, men det er like vondt for alle. Uansett. Kan ærlig si at jeg holdt på å kaste opp i det jeg publiserte innlegget, det var skummelt. Men hvordan dere tar meg imot når jeg faller er ubeskrivelig. Jeg må ha de mest fantastiske leserne en blogger kan få og jeg skulle så gjerne gitt dere en klem hele gjengen. Dere delte innlegget mitt så mye at Side2 vile ha en liten sak, den kan dere lese HER


Så idag er jeg litt lettere i kroppen. Det føles som et par kilo rant av og den følelsen var god. Så er jeg bare nødt til å publisere en av mange fine kommentarer fra innlegget: «Jeg opplevde dette da jeg var 18 år, og skjønner veldig godt hva du går igjennom nå. Vi var sammen altfor kort, og jeg hadde kjærlighetssorg i over et år etter at det var slutt. Alt dreide seg om han, både når jeg var våken og når jeg sov. Etter et år med så mye intens smerte, var jeg så lei av meg selv og sorgen at jeg visste ikke hvor jeg skulle gjøre av meg. Men plutselig fikk jeg en tanke, hva om jeg bare aksepterte at det alltid ville gjøre vondt, at han alltid ville vekke disse sterke følelsene i meg? Jeg endte med å akseptere det fullt ut, og fra den dagen, sakte med sikkert løsnet det. Det er vanskelig å forklare, og man må være klar for en endring selv, selv om den endringen er aksept av situasjonen. Ta en dag av gangen, det eneste som virkelig hjelper er tiden.

Skal sies, at selv om jeg nå er 15 år eldre, har mann og barn, som jeg elsker overalt på jord, så vil den første store forelskelsen og den første store kjærlighetssorgen alltid være en del av meg, og jeg vil aldri glemme den helt. Og når jeg innimellom møter han eller ser han på gata langt unna, så kommer det som et vindtak i kroppen. Ikke fordi jeg fortsatt er forelsket, men fordi han er selve symbolet på de mest intense gode og dårlige følelsene jeg har hatt. Tenker at slike opplevelser over tid gjør deg til et fullere menneske, såfremt du ikke lar deg slites istykker av det. Du vil ha mer forståelse, mer empati, mer kjærlighet å gi senere, fordi du vet hvordan det er å komme seg fra noe så vondt. Stå i det, kjærlighetssorg er noe av det verste man kan oppleve, men det vil gjøre deg til den personen det er meningen at du skal være.»

En av mange flotte kommentarer. 
Nå er det på tide med litt Portugal innlegg fremover, vi snakkes! 

-A9

11 Responses to Tusen tusen takk.

  1. Du er ei modig tøff jente 😘 står respekt av og skrive det du gjør. Du er som din vakkre mamma

    Et menneske og se opp til ❤️

Leave a reply