Nå begynner oppholdet her i Portugal å se sin ende. Det har vært en helt utrolig fin uke, så nå i samarbeid med Lapoint tenkte jeg å komme med litt tips til dere som tenker dere å dra med på surf camp i Portugal! Noe jeg anbefaler på det sterkeste. Det er en opplevelse i seg selv å møte så mange mennesker på et slikt sted. Man blir mer sosial, får litt fri fra alt stress og ikke minst oppleve en hel del mer man kan fortelle om videre i livet. For jeg blir så utrolig fascinert av akkurat det der.. Alle disse menneskene, med så mange historier, så mange opplevelser og så mye å i det hele tatt fortelle. Man får lyst til å bare hoppe på neste fly å oppleve hva de selv forteller om.
Det er godt for sjela dette her.

Ericeira: Dette er her hovedplassen vår blir, en by ved vannkanten! Jeg har bodd på camp Lizandro den siste uken og er storfornøyd. Svømmebasseng, egen bar, musikk og en hel del med aktiviteter dagen rundt. Ikke minst er stedet helt fantastisk! Det er her vi surfer og bader. Du kan rett og slett ta med deg surfebrettet og våtdrakten din når som helst. Du må ikke være på alle kursene om du heller vil ha frie tøyler! Rett og slett et helt nydelig sted med naturen rett utenfor vinduet. 

Tika Tapas: Åhhh gud, skal dere ned hit må dere dra på Tika Tapas. Jeg har aldri vært en storfan av å måtte plukke alt jeg skal spise, haha. Jeg liker det best på tallerkenen ferdig lagd. Men fyfader så godt! Vi testet ut over 15 retter! Blant annet blekksprut og lam, men også en hel del til! God service, blide mennesker og utrolig hyggelig «miljø» om jeg kan si det sånn. Gutten dere ser på bilde hadde bursdag, og hvem fikk også kake? Jo vi! Utrolig inkluderende mennesker. Itillegg betalte vi kun 20 euro hver for hele måltidet med forskjellig drikke. Insane! 

Vingården Quinta de Santana: Jeg har aldri selv vært på en vingård, eller vinsmaking for den saks skyld.. Men dette her? FOR ET STED. Dette er en av turene man kan melde seg på for å bli med på med campen. En felles tur rett og slett. Dette stedet var det nydligste jeg har sett. Å det var ikke noe halvveis shady vinsmaking heller! Det var virkelig ordentlige greier, med velkomst, vinsmaking, historien bak stedet (som var helt utrolig) og deretter ost og kjeks. Gud det var et så utrolig fredfylt sted, med hvite duer i gårdsplassen og planter som har vokst seg oppover veggene. De holder til og med bryllup innimellom og jaaa? Tanken slo meg også! Haha. Virkelig en opplevelse man burde bli med på. Litt trist at jeg ikke tok noen bilder fra innsiden, men det må nesten bare oppleves! Vakkert var det. 

Skeleton Sea: Dette ble veldig spontant av oss.. I det vi gikk inn i en surfe butikk fant jeg en liten brosyre om et lite sted der de lagde om søppel til kunst. Søppel fra havet som mennesker putter i det. Alt er laget av menneske sa han. Og det er veldig sant. Vi utnytter og kaster ting fra oss uten å vite konsekvensene av det. De hadde faktisk laget en hel fugl som var større enn meg selv, og innmaten dens var innmaten de hadde funnet i en ekte fugl. De dør før de i det hele tatt rekker å fly pga av alt søppelet vi ikke orker å kaste i en søppeldunk noen meter fra oss. Helt forferdelig, men utrolig læringsrikt. Fantastisk sted med utrolig mye kunst som fanger øyet. Anbefaler alle å ta en tur! Man kan til og med kjøpe noe av kunsten, og det er hva jeg kaller «one of a kind». Dødshyggelige mennesker som lever på plassen selv, omringet med hunder de har tatt til seg fra gaten og søte ponnier i bakgården. Kunne funnet freden der selv tror jeg.
Hvis dere vil se noe av kunsten finner dere det HER.


Kjøpesenteret Columbus: Et av europas største kjøpesenter, og det forstår jeg godt. Haha, var helt insane stort. Åpent, lyst og fint. Hundrevis med butikker og utrolig gode priser. De hadde til og med kino som jeg og Martine hoppet på. Det er noe med det å gå på kino i utlandet, det er bare helt annerledes enn alt annet. Vi satte oss ned å så på Annabelle, skummelt? JA. Gru dere Norge, den var crazy haha. Det var til og med tissepause i midten av filmen, noe jeg syntes var kult. Noen land er visst litt smartere enn oss. De to nederste bildene er fra campen! Der vi både har hatt yoga og hyggelige fellesmiddager.

Håper dette hjalp dere litt om dere skal ta dere en tur! Anbefales sterkt! For bestilling og mer info finner dere det HER

-A9

9 Responses to Bildedryss og tips fra Portugal!

  1. Dette hadde hvert moro om du kunne vise meg og papsen neste sommer Anniken !:)

    Ikke langt fra Spania vet du ! Neste sommer ?

Leave a reply